Internet Explorer voor de Xbox 360 ondersteunt geen Flash

thumbnail

De Gamezone heeft onthuld dat Adobe Flash niet ondersteund zal worden in Internet Explorer voor de Xbox 360. Flash wordt tegenwoordig al door vele andere systemen niet meer ondersteund, waaronder de iPad. Microsoft zou gemeld hebben dat zij steunen op HTML5, dat Flash moet doen vergeten over enkele jaren. HTML5 kent vrijwel dezelfde mogelijkheden als Flash, maar vereist geen speciale player. De internet browser voor de Xbox 360 verschijnt eind dit jaar. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Hrmmm, snap het niet helemaal. Het moet toch allemaal unified worden? En zelfs de ARM versie van IE10 ondersteunt flash native…Ik denk dat als de browser wordt geupdate met de IE10 render engine dat deze dat wel gaat krijgen. De browser die nu uitkomt is namelijk nog IE9 based. ?!?

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Wat gast hierboven mij zegt idd! Eigenlijk zou ik zeggen, of iedereen overstappen of niet. Op een gegeven moment krijg je dat je de helft wel kan weergeven en de helft niet. Maar denk dat het een kwestie van tijd is.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Ik heb hier gemengde gevoelens bij, uiteraard is html5 beter dan flash, maar veel websites maken nog gebruik van flash, iedereen moet overstappen en vooral grote websites bv. youtube.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  En dan al die mensen maar zeuren dat Apple zo “dom” is om flash niet te ondersteunen op hun iPad en iPhone (wat btw niet waar is, want het draait er wel op met bv Opera etc), maar Flash gewoon achterhaald is en veel teveel rekenkracht vergt. HTML5 is the way to go. Heb flash nog nooit gemist op mn iPhone. Goed om te zien dat Microsoft Flash ook laat vallen.


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x