Interessante 1st en 3rd party accessoires voor de Xbox Series X en S

thumbnail

Na ons artikel voor de PlayStation 5, waarin we de meest interessante accessoires voor Sony’s aankomende console al op een rij zetten, hebben we nu een artikel met enkele interessante randapparatuur voor de Xbox Series X en S.

Seagate SSD

Om de opslagcapaciteit van de console te verhogen, is er een Seagate SSD. De uitbreidingskaart kan uitermate simpel geïnstalleerd worden in je Xbox Series console en biedt extra opslagcapaciteit. Voor 1 terabyte aan extra opslag betaal je 249,99 Euro, een fors bedrag, maar wellicht wel het overwegen waard wanneer je echt ruimte te kort komt op je console. Er zullen ongetwijfeld nog goedkopere alternatieven kopen, maar voor diegene die niet kunnen wachten, kun je hier terecht.

Xbox controller oplaadstandaard

Een ergernis bij de Xbox One is altijd het feit geweest dat je batterijen in de controller moet stoppen. Zorg ervoor dat je controller opgeladen blijft met deze bijpassende magnetische oplaadstandaard. Speel en laad op hetzelfde moment, zodat je in je game kunt blijven. De randapparatuur werkt met de Xbox Series X en eerdere consoles. Je krijgt er ook accu’s bij waarmee je de batterijen dus kunt vervangen. Tevens staat je controller er mooi bij naast de Xbox Series X-behuizing. Voor 44,99 Euro heb je 1 standaard in het Carbon Black gekleurd.

Cyberpunk Xbox Wireless controller

Soms heb je lelijke thema’s voor controllers, maar je hebt ook uitermate vette looks. Zo’n vet voorbeeld is ongetwijfeld de Xbox Wireless Controller in de stijl van Cyberpunk 2077. De game komt volgende maand uit maar er is al een een Cyberpunk Limited Edition controller uit voor de Xbox One en Series X. De controller is compatibel met beide consoles en kun je via Shop4nl bestellen voor 90 Euro’s.

Logitech G920 Driving Force Steer

Met de Logitech G920 Driving Force Xbox en pc + Logitech Driving Force Shifter stap je via je Xbox One, Xbox Series X/S of pc letterlijk achter het stuur van je virtuele racewagen. Het Logitech G920 racestuur met force feedback laat je de bochten voelen terwijl jij er precies onder de juiste hoek induikt. Met de meegeleverde pedaalset geef je plankgas voor het rechte stuk. Als de automaat jou niet snel genoeg schakelt, dan neem je zelf het heft in handen en schakel je op het juiste moment met de Logitech Driving Force Shifter om zo nog sneller de rondes af te werken. Het stuur is onder andere ideaal voor games als F1 2020 en het aankomende DIRT 5. Voor zo’n 300 Euro kun je het stuur bij diverse retailers aanschaffen. De opvolger van de G25 en G27 is slijtvast en ligt nog beter in de hand. Ook de force feedback zorgt ervoor dat je een realistische weerstand krijgt wanneer je remt op moeilijk begaanbare plekken. Het is de ultieme ervaring voor de racefans onder ons.

3.7 3 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x