Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai verschijnt wereldwijd op 28 september

thumbnail

SQUARE ENIX kondigt vandaag aan dat Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai wereldwijd op 28 september 2023 digitaal verschijnt voor PlayStation 5 (PS5), PlayStation 4 (PS4), Xbox Series X|S,  Nintendo Switch en pc via Steam en de Microsoft Store. In Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai kunnen spelers het verhaal beleven van de spannende tekenfilmserie DRAGON QUEST The Adventure of Dai, in een action role-playing game die prachtige beelden combineert met art uit de beroemde anime en manga.

Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai laat spelers op twee verschillende manieren van de game genieten – in de Story Mode en in de Temple of Recollection. Terwijl de Story Mode spelers op een klassieke manier in het verhaal laat vorderen, stuurt de Temple of Recollection spelers op avontuur in een evoluerende kerker die telkens weer verandert. Versla de monsters in deze kerkers voor spannende beloningen die je helpen in de strijd tegen vijanden die steeds sterker worden, naarmate je dieper afdaalt.

Spelers kunnen in de game ook op zoek gaan naar Bond Memory’s, zeldzame accessoires die spelers aan personages kunnen toewijzen om hun vaardigheden en stats te verbeteren. Elke keer dat een Bond Memory is ontgrendeld, worden beelden uit de originele manga onthuld. Bond Memory’s kunnen ook versterkt worden door de Temple of Recollection te verkennen en de steeds weer andere uitdagingen van deze tempel te overwinnen.

Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai is nu beschikbaar voor digitale pre-orders en pre-purchase op PS5, PS4, Xbox Series X|S,  en pc via Steam en de Microsoft Store. Pre-orders voor de Nintendo Switch?-versie komen later beschikbaar. Spelers die de game pre-orderen of pre-purchasen ontvangen Dai’s speciale “Legendary Hero”-outfit en de Bond Memory “The Hero’s Tutor”.

De Digital Deluxe Edition omvat naast een download van de volledige game de volgende bonusvoorwerpen:
– Popps speciale “Legendary Mage”-outfit
– Maams speciale outfits “Legendary Priest” en “Legendary Martial Artist”
– Hyunckels speciale outfits “Legendary Swordsman” en “Legendary Warrior”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx