In-game communicatie voor de PS3 komt van de zomer

thumbnail

Via de website van MCVUK heeft Sony bekend gemaakt dat firmware versie 2.4 heel wat voor ons in petto zal hebben. Alle details zijn nog niet bekend gemaakt maar in ieder geval mogen we één feature wel gaan verwachten rond de zomer van dit jaar. Zo zal deze in-game communicatiemogelijkheden met zich mee gaan brengen. Met daarbij de sterkste line-up van third party games, zo zegt Sony, en haar eigen studio hoopt men zo het plezier van de gamers te kunnen verhogen met deze aankomende toevoeging. Exacte details zijn nog niet bekend gemaakt. Gebruikers van de PS3 wachten momenteel onder andere ook al lange tijd op een ingame XMB-feature waarmee je ingame de gebruikersinterface van de PS3 kunt benaderen en gebruiken. Deze zal dit jaar nog gaan verschijnen al is niet duidelijk wanneer dit zal zijn.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box