In deze dagen weer PlayStation 5-voorraad beschikbaar

thumbnail

Er zal weer voorraad aankomen van de PlayStation 5 console. Ron Vorstermans, freelance journalist van onder andere de RTL, meldt dit op zijn Twitter. Binnen nu en enkele dagen zal de nieuwe voorraad geleverd worden bij diverse retailers. Welke dit precies zijn is niet bekend gemaakt, maar waarschijnlijk zijn het onder andere BCC, MediaMarkt, Coolblue en Bol. Hoe groot de batch met voorraad is, is tevens niet bekend. De informatie bevestigt berichten die onlangs verschenen omtrent naderende voorraad van de PS5. De console verscheen in november van het vorige jaar. Sindsdien heeft de PS5 te maken met forse tekorten en scalpers die de units opkopen en doorverkopen voor hogere bedragen. Coolblue zou in de komende dagen maarliefst 2000 PS5-units gaan verloten.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box