HUMANKIND uitgesteld tot 17 augustus 2021

thumbnail

Bij de aankondigingen van de historische titel HUMANKIND noemde ontwikkelaar Amplitude Studios de game hun magnum opus. Een stelling waar ze nog steeds voor de volle honderd procent achter staan. De eerste reacties op het spel waren fantastisch en de enthousiaste community is sinds de start betrokken geweest bij ieder facet van de ontwikkeling. Amplitude’s ontwikkelaars zijn constant bezig om de verwachtingen van de fans waar te maken.

Chief Creative Officer en Studio Head, Romain de Waubert de Genlis over het uitstel:

“Het was spannend om te zien hoe de community voor de eerste keer de game kon spelen tijdens de OpenDev-sessies. Datzelfde geldt voor de positieve en constructieve feedback die we mochten ontvangen. Spelers zijn altijd het kloppend hart geweest in de filosofie van Amplitude en door HUMANKIND nu in augustus uit te brengen is er meer tijd om met de community te werken en de game verder te perfectioneren. Zodat we op de eerste dag van release hen een fantastische speelervaring kunnen aanbieden.”

Tijdens de Lucy OpenDev hebben spelers vier omgevingen en 40 culturen kunnen proberen. De feedback die Amplitude Studios kreeg ging over toegankelijkheid, onboarding, tempo, balans en AI. Het ontwikkelteam gaat zich de komende tijd op die punten focussen. Meer informatie hierover lees je in het het ontwikkelaars blog.

Om de community te bedanken voor het geduld, geeft Amplitude Studios fans die een pre-order plaatsten voor de HUMANKIND extra gratis content.

Met de Edgar Allan Poe en Lucy avatar sets kunnen spelers hun leiders in de game aanpassen. Beide sets zijn gratis beschikbaar bij de release voor consumenten die een pre-order hebben geplaatst voor HUMANKIND.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  264
  20 dagen geleden

  Nog even geduld hebben dus.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box