De show begint! Ga op avontuur in Balan Wonderwold

thumbnail

Square Enix Ltd.,  maakt bekend dat de 3D-platformer BALAN WONDERWORLD nu overal verkrijgbaar is voor PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam. Deze volledig Nederlandstalige game neemt spelers mee op een magisch en muzikaal avontuur zoals ze dat nooit eerder beleefden.

In BALAN WONDERWORLD trekken spelers met hoofdrolspelers Leo en Emma door de magische landen van Wonderworld. Aangestuurd door de mysterieuze maestro Balan, moeten spelers helpen het evenwicht te herstellen in de harten van tien gekwelde zielen door af te rekenen met de Negati, fysieke manifestaties van zorgen en andere negatieve emoties. Om hierin te slagen, moeten spelers springen, klimmen, beuken en meer in vele unieke gebieden. Onderweg kunnen ze meer dan 80 unieke kostuums verzamelen die hen speciale vaardigheden geven. Het avontuur is geschikt voor een enkele speler, maar kan ook samenwerkend met een tweede speler worden doorlopen, waarbij ze de vaardigheden van kostuums op creatieve manieren kunnen combineren om vijanden te verslaan.

Bekijk hier de A Hero or Two-trailer: https://youtu.be/gkod2xr_m6I

Onlangs verscheen een blog van het BALAN WONDERWORLD-team dat dieper ingaat op de thema’s van de game en meer vertelt over de inhoud van de Day 1 patch, dit blog is hier te lezen: https://square-enix-games.com/en_US/news/balan-wonderworld-themes

Fysieke exemplaren van de game worden geleverd inclusief een verzamelbaar Balan Theatre-ticket, zolang de voorraad strekt.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  1543
  1 jaar geleden

  Ben benieuwd.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx