Horizon Zero Dawn wordt gratis aangeboden via Play At Home

thumbnail

Sony’s Play At Home-initiatief zal vandaag weer een nieuwe game gratis aanbieden. Het gaat om de game Horizon Zero Dawn Complete Edition van Sony. Het spel zal in wereldwijd verkrijgbaar zijn vanaf maandag 19 april en dinsdag 20 april. De exacte data is beneden te bekijken, waarbij de Europese datum en tijd neerkomen op dinsdag 5 uur ‘s morgens. Horizon Zero Dawn is een grootste actie RPG op de PlayStation 4. Het spel is ontwikkeld door het Nederlandse Guerrilla Games en kent ongekende graphics en gameplay.

Monday 19th April 2021 / Tuesday 20th April 2021

  • North America: 8pm PDT / 9pm MDT / 10pm CDT / 11pm EDT
  • UK/Ire: 4am BST
  • Europe: 5am CEST / 6am EEST
  • Asia/Oceania: 12pm JST / 11am AWST / 1pm AEST
  • 5 3 stemmen
    Artikelbeoordeling
    guest
    Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
    Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
    7 Reacties
    oudste
    nieuwste meest gestemd
    Inline feedback
    Bekijk alle reacties
    OrbitingDeath
    Lid
    298
    18 dagen geleden
    Reageer op  Z@3 Redrum

    Zal hem iig downloaden, ooit kom ik er wel aan toe 😀

    loeder001
    Lid
    666
    17 dagen geleden
    Reageer op  OrbitingDeath

    Gratis is altijd fijn.

    loeder001
    Lid
    666
    17 dagen geleden
    Reageer op  Z@3 Redrum

    Ik zal een kijkje nemen.

    Kont
    Lid
    776
    18 dagen geleden

    Genoten van de game, maar de pc versie laatst gedaan en dit soort open wereld games zijn qua gameplay toch wel ouderwets. Maar alsnog erg tof om te spelen en al helemaal gratis

    Griever
    Lid
    455
    17 dagen geleden

    Heb hem gratis mee weten pakken via ps now.Ga de volgende wel bij release aanschaffen.

    patkick
    Lid
    289
    17 dagen geleden
    Reageer op  Griever

    Je kan het beter via play at home actie spelen. De versie van PS now kan namelijk na een tijdje niet meer speelbaar zijn, omdat er een einddatum is voor je encryption key. Dit had ik met FFV, gedownload en nooit gespeeld maar de game verdween uit PS now en daardoor kon ik mijn download niet meer spelen.


    Naar boven
    7
    0
    Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
    ()
    x
    jeroen
    Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
    Holler Box
    jeroen
    Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
    Holler Box
    jeroen
    Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
    Holler Box