HORDE MODE komt naar DOOM Eternal met Update 6.66, nu beschikbaar

thumbnail

Update 6.66 komt vandaag naar DOOM Eternal en levert een Blood Punch-achtig pakket aan gratis content voor alle spelers. Update 6.66 introduceert de nieuwe arcade-stijl Horde Mode, een verfijnde BATTLEMODE 2.0 ervaring, twee nieuwe Master Levels en meer!

Horde-modus
Bewijs hoe moedig je bent en neem het op tegen andere spelers, terwijl je de seizoensklassementen beklimt in de nieuwe arcade-stijl Horde Mode.

 • Begin met alle perks, runes en upgrades en bewapen je met alleen een Combat Shotgun.
 • Versla waves aan demonen om extra wapens vrij te spelen en vecht door drie uitdagende levels.
 • Voltooi alle encounters en puzzels om meer dan 7 nieuwe skins vrij te spelen, waaronder de DOOM II Slayer en de Biker Slayer.

Strijd tegen jezelf en andere Slayers voor de hoogste score in seizoensgebonden klassementen door op hogere moeilijkheidsniveaus te spelen, bonusrondes te voltooien, bounty demonen te doden, krachtige wapens te ontwijken en meer.

BATTLEMODE 2.0
Ervaar een verfijnde BATTLEMODE, de twee tegen één competitieve multiplayer-mode, waarin twee door spelers bestuurde demonen het opnemen tegen één volledig uitgeruste DOOM Slayer. Met een volledig nieuw streak-gebaseerd klassementssysteem met beloningen en matchmaking, leaderboards, een nieuwe Arena: Stronghold, en de nieuwe Dread Knight speelbare demon.

Twee nieuwe Master Levels
In de Mars Core en The World Spear Master Levels, neem je het op tegen geremixte demon die een nieuwe gevechtservaring introduceren. Laat de wereld zien dat je deze uitdagingen onder de knie hebt, die alleen de grootste Slayers waardig zijn.

Update 6.66 is vandaag beschikbaar voor PC, Xbox One, Xbox Series S|X, PlayStation 4 en PlayStation 5.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box