Hoogste extreme sports gaming experience ooit in Rotterdam

thumbnail

Voor de eerste keer in heel Europa beleeft men een gaming experience waarbij deelnemers tot wel meer dan 50 meter de lucht in worden getakeld, gewoon in Rotterdam! Bij het evenement, dat mede georganiseerd wordt door Red Bull, ervaart men de adrenalinerush van echte extreme atleten met alle bijbehorende rillingen en kippenvel van top tot teen. Het evenement bestaat uit meerdere game-opstellingen en een grote kraan die alle deelnemers ver de lucht in tilt: hierdoor hebben ze niet alleen een spectaculair uitzicht, maar wanen zich ook net als in de game een echte extreme sporter. Geen betere manier om de release van Riders Republic morgen te vieren!

Professioneel wingsuiter en Red Bull atleet Cedric Dumont is ook aanwezig op het evenement in Rotterdam. “Wingsuiten in Riders Republic is echt realistisch. Het is heel gevoelig net zoals bij ons en als je brute bewegingen maakt ga je dus ook tegen een boom vliegen.” zegt Cedric Dumont. In de game die gespeeld wordt staan verschillende extreme sporten centraal, waaronder vliegen met wingsuits. Op de meer dan 50 meter hoogte is het voor deelnemers makkelijk in te beelden hoe intens de ervaring is om zo hoog door de lucht te vliegen.

De deelnemers gaan allemaal, een dag voor release, aan de slag met Riders Republic. Deze game is een extreme sportsgame die de sensatie van extreme sporten in een open en dichtbevolkte wereld nabootst. Spelers dagen elkaar uit in verschillende sporten zoals fietsen, skiën, snowboarden en vliegen met wingsuits en rocket wings. Spelers kunnen ofwel in hun eentje of met vrienden aan de slag om de gigantische open wereld, gebaseerd op Amerikaande Nationale Parken, te verkennen en hun beste trucs te laten zien.

Voor meer informatie over Riders Republic, ga naar ridersrepublic.com

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box