HITMAN 3-trailer introduceert nieuwe features en terugkerende favorieten

thumbnail

IO Interactive presenteert met trots HITMAN 3-gameplay in 4K op 60 fps met een nieuwe trailer getiteld Introducing HITMAN 3. Deze nieuwe trailer met in-game beelden introduceert nieuwe gameplay-mogelijkheden, de terugkeer van populaire elementen en een uitgebreid overzicht van de gameplay-concepten en scenario’s die spelers kunnen verwachten wanneer de game op 20 januari 2021 verschijnt.

HITMAN 3 draait op IO Interactives eigen Glacier-engine en biedt spelers volledige controle over Agent 47’s dodelijke vaardigheden, zijn messcherpe instincten en zijn complete arsenaal wapens en gereedschappen die je aanmoedigen de kunst van het sluipmoorden te perfectioneren. Maak handig gebruik van de nieuwe camera om sloten te openen en analyseer je prestaties met de terugkeer van de post-missie Playstyles die je belonen voor de manier waarop je de missie voltooide.

Bekijk de trailer voor alle info over de nieuwe en terugkerende features in HITMAN 3:


On next-gen consoles draait HITMAN 3 in een 4K-resolutie met 60 frames per seconde, HDR-ondersteuning en kortere laadtijden. Daarnaast biedt de next-gen-versie verfijningen van de interactie-animaties en AI, alsmede de ‘crowd’-technologie van de Glacier-engine waarmee tot 300 computergestuurde personages tegelijk op een locatie kunnen verschijnen.

HITMAN 3-spelers kunnen locaties uit de vorige games in de trilogie importeren om alle 20+ locaties op één plaats te verzamelen. Alle verbeteringen aan rendering, animatie en AI die met HITMAN 3 worden geïntroduceerd, kunnen in alle drie de games worden toegepast, waardoor HITMAN 3 de ultieme plek is om de hele World of Assassination-trilogie te spelen.

HITMAN 3 verschijnt op 20 januari 2021 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, Google Stadia en pc. HITMAN 3 komt ook naar Nintendo Switch, via cloud-streamingtechnologie. Pre-order de game vandaag nog voor toegang tot het Trinity Pack, een viering van de World of Assassination.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box