Heroes of Tomorrow-trailer Yakuza Like A Dragon onthuld, PS5-versie aangekondigd

thumbnail

Bij de aftrap van Comic Con @ Home heeft  Sega of America bekend gemaakt dat Yakuza: Like a Dragon vanaf nu beschikbaar is voor pre-orders. Ook verscheen een nieuwe trailer van de game, getiteld “Heroes of Tomorrow”, die een beeld schetst van de explosieve, dynamische RPG-gameplay van hoofdrolspeler Ichiban Kasuga en zijn ruige bende. Ooit wel eens willen zien een groepje “helden” van middelbare leeftijd het opneemt tegen enorme bouwvoertuigen, schurken uitschakelt met een uppercut van een gezichtsmassageapparaat, of een duivenstorm oproept? Dan zit je helemaal goed in Yakuza: Like a Dragon – een RPG zoals je die nog nooit hebt gezien.

Vandaag werd ook de Engelse voice cast van Yakuza: Like a Dragon onthuld. Deze cast omvat vele getalenteerde acteurs, waaronder de beroemde tv- en filmacteur George Takei. George Takei speelt de rol van Masumi Arakawa, een machtige patriarch die met zijn ontbinding van het criminele imperium van de Tojo Clan het conflict in gang zet dat ten grondslag ligt aan het complexe, verrassende verhaal van de game. Yakuza: Like a Dragon zal ook volledige ondersteuning bieden voor Engelse, Franse, Italiaanse, Duitse en Spaanse ondertitelingen.

Daarnaast heeft SEGA bekendgemaakt dat Yakuza: Like a Dragon in het Westen ook voor de PlayStation 5 zal verschijnen, naast de eerder aangekondigde releases voor Xbox Series X, Xbox One, Windows 10, PlayStation 4 en Steam. Eerder werd al bekend dat de game Xbox Series X Smart Delivery zal ondersteunen, zodat spelers die de Xbox One-versie van Yakuza: Like a Dragon kopen in aanmerking komen voor een gratis upgrade naar de  Xbox Series X-versie wanneer zowel deze nieuwe console als de betreffende versie beschikbaar zijn. Voor de Westerse release is ook een PlayStation 5-upgrade-mogelijkheid gepland, deze wordt op een later moment aangekondigd.

Yakuza: Like a Dragon komt in het Westen in november 2020 naar de Xbox One, Windows 10-pc’s, PlayStation 4 en Steam (de Xbox Series X-versie verschijnt tegelijk met de release van deze console, de PlayStation 5-versie verschijnt op een latere datum). De eerder aangekondigde Day One Edition heet vanaf nu de Day Ichi (Japans voor “één”) Edition, en verschijnt naast de Hero- en Legendary Hero-edities, die vanaf vandaag ook beschikbaar zijn als pre-orders in de digitale winkels van alle platformen.

De Yakuza: Like a Dragon “Heroes of Tomorrow”-trailer is nu te zien op SEGA’s officiële YouTube-kanaal – bekijk hem om de Engelse stemmencast te horen, en meer details te vernemen over de edities die spelers nu kunnen pre-orderen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x