Herfst-update van Animal Crossing: New Horizons levert pompoenen, kostuums en een Halloween-evenement

thumbnail
De herfst is gearriveerd in Animal Crossing: New Horizons: eikels en dennenappels vallen uit de bomen, wachtend om gebruikt te worden voor nieuwe doe-het-zelfplannen. Maar er is meer content onderweg. Op 30 september verschijnt een gratis update voor Animal Crossing: New Horizons, verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, die het seizoen een griezelig randje geeft met Halloween-kostuums, nieuwe aanpassingsmogelijkheden voor personages, nieuwe doe-het-zelfprojecten en festiviteiten.
Bekijk de nieuwe trailer voor een blik op de griezelige nieuwe kostuums, aanpassingsopties voor personages en reacties die eraan komen.
Hieronder vind je een overzicht van de nieuwe elementen die de gratis update vanaf 30 september zal toevoegen aan Animal Crossing: New Horizons:
  • Groeiende pompoenen – Pompoenzaadjes zijn het hele jaar door verkrijgbaar bij Leif of in oktober bij Nooks Hoek. Zodra de pompoenen volgroeid zijn, kun je ze oogsten om ze voor pompoengebaseerde doe-het-zelfprojecten te gebruiken.
  • Halloween-voorbereidingen – Pompoenen zijn nog maar het begin van de komende Halloween-festiviteiten. Nu het Halloween-feest in zicht komt, kunnen spelers alvast beginnen snoep te verzamelen. In oktober kunnen spelers ook kostuums aanschaffen, zoals een heksenjurk of mummiepak, in de winkel van de Able-zusjes. Bodypaint en gekleurde contactlenzen zijn verkrijgbaar tegen betaling van Nook-miles. Andere bewoners kunnen spelers ook doe-het-zelfplannen met Halloween-thema geven.
  • Vier het Halloweenfeest – Wanneer Halloweenavond op 31 oktober om 17 uur is begonnen, zullen de bewoners zich verzamelen op het plein dat is versierd met allerlei Halloween-decoraties. Spelers krijgen ook bezoek van een mysterieuze gast: “Jack, de tsaar van Halloween.” Spelers kunnen Jack lolly’s en snoep geven om griezelige in-game-beloningen te verdienen. Door ook hun buren snoep te geven, voorkomen spelers dat ze door hen worden gefopt. Spelers kunnen ook een paar nieuwe reacties leren om hun angstige gevoelens mee uit te drukken.
  • Lijst met favoriete dromen – Afgelopen zomer werd voor spelers de mogelijkheid geïntroduceerd om een dutje te doen en in hun dromen andere eilanden te bezoeken. Nu kunnen spelers ook een lijst maken van favoriete eilanden om in hun dromen te bezoeken, waardoor het makkelijker is ernaar terug te keren..
  • NookLink-update – De NookLink-dienst in de Nintendo Switch Online-app voor mobiele telefoons krijgt begin oktober ook een update die spelers hun telefoon laat gebruiken om reacties in de game uit te voeren. Dat komt dit seizoen meteen al goed van pas!
De volgende update voor Animal Crossing: New Horizons arriveert eind november.
De herfst-update voor Animal Crossing: New Horizons introduceert Halloween-festiviteiten, verbouwbare pompoenen en een update voor de NookLink-dienst in de Nintendo Switch Online-app.
0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x