Heers over het veld in de nieuwe Blood Bowl 3-trailer

thumbnail

De gamestudio Cyanide en Franse uitgever NACON onthullen met plezier een gloednieuwe trailer voor Blood Bowl 3. Deze game verschijnt op 23 februari 2023 voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Blood Bowl is een brute, door fantasy football geïnspireerde competitie tussen Elves, Humans, Orcs en andere fantasy-wezens. De game verschijnt over een paar weken al, dus hoog tijd voor een nadere blik op de specifieke features van Blood Bowl 3! Het belooft een slopend spektakel te worden!

Bij de lancering van Blood Bowl 3 zijn 12 facties beschikbaar, waaronder uiteraard de meest iconische facties, zoals de Dwarfs en Dark Elves. Maar er zijn ook gloednieuwe facties, zoals de Imperial Nobility, Old World Alliance, Chaos Renegades en de Black Orcs. Daarnaast worden later nog andere nieuwe facties aan de game toegevoegd!

De dynamische velden bieden ook de nodige verrassingen: in bepaalde situaties kunnen ze van vorm veranderen en de regels veranderen. Krakententakels, ondraaglijke hitte, insectenzwermen en andere plagen zullen ongetwijfeld leiden tot memorabele momenten!

Voor een betere balans tussen de verschillende teams, is het pass-systeem van Blood Bowl 3 geheel herzien. Daardoor is het passen van de bal niet langer gekoppeld aan de Agility-eigenschap maar aan de nieuwe eigenschap Passing Ability. Je krijgt ook de kans om nieuwe skills te leren om je strategieen verder mee aan te passen.

Het level-up-systeem is ook compleet aangepast voor meer flexibiliteit en evenwichtigere levelmogelijkheden binnen een team.

Daarnaast zijn er vele andere features om te verkennen om als coach te schitteren en van een unieke Blood Bowlervaring te genieten. Zorg dat je je als coach onderscheidt met aanpassingen van spelers en teams in de officiële klassementen van het seizoensysteem. Laat iedereen in de Old World kennismaken met je eigen stijl tijdens de Clash of Sponsors-campaign voor één speler en tegen andere spelers.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx