HDR toegevoegd aan Immortals of Aveum met patch

thumbnail

Ascendant Studio brengt vandaag update 1.0.6.3 uit voor de shooter Immortals of Aveum voor de PC, Xbox Series en PS5. Dit voegt HDR toe aan het spel.

Update 1.0.6.4, die AMD’s FSR 3 Frame Generation naar consoles brengt, zal over een paar weken verschijnen. Deze technologie kan een vloeiendere gameplay en hogere framesnelheden bieden. Het werkt door extra tussenliggende afbeeldingen te genereren tussen de door het spel berekende afbeeldingen. Dit vult de gaten op en zorgt ervoor dat de bewegingen in het spel vloeiender en minder schokkerig lijken.

Immortals of Aveum is een episch avonturenspel dat zich afspeelt in een betoverende wereld vol mysterie en gevaar. In dit spel kunnen spelers hun eigen held creëren en verkennen ze uitgestrekte landschappen, oude ruïnes en gevaarlijke kerkers. Met een combinatie van actievolle gevechten, puzzels en verhaalgedreven missies biedt Immortals of Aveum een diepgaande en meeslepende gameplay-ervaring. Spelers kunnen ook hun krachten en vaardigheden verbeteren naarmate ze vorderen, waardoor ze steeds machtiger worden en uitdagende vijanden kunnen overwinnen. Met prachtige graphics en een meeslepend verhaal is Immortals of Aveum een must-play voor liefhebbers van avontuurlijke RPG’s.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx