Harry Potter: Quidditch Champions lanceert op 3 september

thumbnail

Warner Bros. Games heeft Harry Potter: Quidditch Champions aangekondigd, met de legendarische magische sport uit de Harry Potter boeken en films. Fans en gamers kunnen zich onderdompelen in de betoverende wereld van Zwerkbal via solospel, coöperatieve online wedstrijden met vrienden of in competitieve online speler-tegen-speler wedstrijden.

Ontwikkeld door Unbroken Studios en uitgegeven door Warner Bros. Games onder het Portkey Games label, Harry Potter: Quidditch Champions Standard Edition verschijnt wereldwijd op 3 september voor €29,99 op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch-systeem en pc (Steam en Epic Games Store). Daarnaast is Harry Potter: Quidditch Champions gratis beschikbaar voor alle PlayStation Plus-leden van 3 sept. tot 30 sept. 2024.

Met iconische locaties, personages en verwijzingen uit de tovenaarswereld waar fans dol op zullen zijn, is Harry Potter: Quidditch Champions de kick van het vliegen door legendarische arena’s als Beater, Chaser, Keeper of Seeker in verschillende verschillende speltypen. Van veldslagen in de achtertuin in Weasley Burrow tot confrontaties op de Quidditch World Cup. in legendarische arena’s als – of tegen – iconische personages zoals Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel en vele andere onmiskenbare personages. En als een speciaal cadeau ontvangen spelers die Hogwarts Legacy bezitten het Bonus Legacy Pack als ze Harry Potter: Quidditch Champions downloaden en verbinding maken met hun WB Games account.

Harry Potter: Quidditch Champions geeft fans de kans om zich verder te verdiepen in de Harry Potter-wereld met de sensatie van het spelen van deze geliefde, fantastische sport,” zegt David Haddad, President, Warner Bros. Games. “Het team heeft gewerkt om de essentie van Zwerkbal te vangen, inclusief iconische personages en nooit eerder vertoonde gebieden van de tovenaarswereld.”

“Het team is enthousiast om Harry Potter: Quidditch Champions te onthullen en onze kijk op deze magische sport te laten zien,” zegt Paul Ohanian, Chief Executive Officer van Unbroken Studios. “We hebben jarenlang hard gewerkt om een Zwerkbalspel te maken dat je alleen of met vrienden kunt spelen, dat een authentieke weergave is van de fan-favoriete sport.”

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2904
  8 dagen geleden

  Ben benieuwd of het ook zo verslavend gaat zijn qua gameplay.Je kon destijds al zwerkbal spelen bij de games die met de films uit kwamen.Verwacht dat deze wat uitdagender zal zijn dan die,Maar de vraag is of het iets is dat je wil blijven spelen na een paar uurtjes.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx