Harry Potter: Magic Awakened onthult nieuwe pre-registratiebeloningen

thumbnail

Warner Bros. Games en Netease, Inc. hebben vandaag nieuwe pre-registratiebeloningen onthuld voor Harry Potter: Magic Awakened, het langverwachte gratis, meeslepende collectible card (CCG) en massive multiplayer (MMO) tovenaarsduelspel voor spelers over de hele wereld in 2022. In samenwerking met “Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore” van Warner Bros. Pictures krijgen fans die zich vooraf registreren voor Harry Potter: Magic Awakened een speciaal Fantastic Beasts-kaartpakket met de Niffler- en Baby Manticore Summon-kaarten.

Spelers worden uitgenodigd om zich vooraf te registreren voor Harry Potter: Magic Awakened op Google Play of de officiële website van de game op www.MagicAwakened.com om dit speciale Card Pack en andere exclusieve beloningen te ontvangen zodra de titel is uitgebracht. Heksen en tovenaars kunnen ook gezamenlijk extra beloningen ontgrendelen na het bereiken van elke pre-registratiemijlpaal.

In Harry Potter: Magic Awakened leren spelers spreuken en bezweringen die kunnen worden gebruikt in de vorm van kaarten in tovenaarsduels en gevechten met monsters. Summons is een speciale klasse kaarten die magische wezens, artefacten of effecten op het slagveld oproepen om vijanden aan te vallen of bondgenoten te helpen. Door strategisch deck-building, het combineren van spreuken en het gebruik van Summons, kunnen spelers de moeilijkste uitdagingen in de Dueling Club of Forbidden Forest overwinnen.

Geïnspireerd door de baby Manticores geïntroduceerd in “Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”, is de in-game Baby Manticore Summon Card even dreigend en behoorlijk formidabel wanneer ze samen worden gegroepeerd. Met hun gekrulde staarten, scharnierende aanhangsels en stekelige koppen, lijken Baby Manticores enigszins op schaaldieren, en net als hun volgroeide tegenhangers, zijn ze zowel agressief als vleesetend. Heksen en tovenaars die de pech hebben een Baby Manticore in Harry Potter: Magic Awakened tegen te komen, kunnen al snel overweldigd worden door een hele agressieve zwerm.

De Niffler is een magisch beest met een lange snuit en een vacht van zwarte, donzige vacht. Het leeft in holen diep onder de grond en wordt aangetrokken door glimmende dingen, waardoor het uitstekend is in het lokaliseren van schatten. Hun affiniteit met glanzende voorwerpen geeft hen vaak de reputatie nogal stiekem en ondeugend te zijn – en ze zullen dezelfde voorliefde hebben voor het stelen van kostbare voorwerpen in Harry Potter: Magic Awakened, waarbij ze heksen en tovenaars helpen hun magische punten te herstellen door in-game schatten te zoeken.

Harry Potter: Magic Awakened, mede ontwikkeld en uitgegeven door Warner Bros. Games en Netease Games, wordt later dit jaar wereldwijd gelanceerd voor iOS en Android als de nieuwste titel onder Portkey Games, het label dat zich toelegt op het creëren van nieuwe mobiele en videogame-ervaringen geïnspireerd op door de Wizarding World die de speler in het middelpunt van hun eigen avontuur plaatsen.

Ga voor meer informatie over Harry Potter: Magic Awakened naar http://www.MagicAwakened.com en neem deel aan het gesprek op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx