Handheld deel van Castlevania: Lords of Shadow series komt in de herfst

thumbnail

Konami Digital Entertainment GmbH kondigt deze herfst de release aan van Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate exclusief voor de Ninentdo 3DS.

Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate is voor het eerst te zien op de Electronic Entertainment Expo (E3) in Los Angeles. De game is ontwikkeld door Mercury Steam en volgt de Castlevania: Lords of Shadow van 25 jaar geleden op. Ook fungeert het als een voorloper van de langverwachte en recent aangekondigde Castlevania: Lords of Shadow 2 voor het PlayStation 3 computer entertainment systeem en het Xbox 360 video game en entertainment systeem van Microsoft.

Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate onthult het verhaal van de nakomelingen van Gabriel Belmont: Simon en Trevor Belmont. Beiden worstelen zij met zichzelf om uiteindelijk hun schokkende noodlot te ontdekken. Trevor Belmont, een ridder van het Broederschap van het Licht, heeft als doel zijn vader te wreken die verantwoordelijk is voor de dood van zijn moeder. Zijn vader is teruggekeerd uit ballingschap en is gaan wonen in een mysterieus kasteel. Gabriel Belmont is Dracula, een krachtige vampier. Dracula heeft de oorlog verklaard aan het Broederschap, wat een catastrofale confrontatie betekent tussen vader en zoon.

In Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate nemen de spelers de rol aan van verschillende personages die allemaal beschikken over unieke vaardigheden, die per tijdperk verschillen. Met een enorm scala van combo’s en diepe strategische gevechtsystemen kunnen spelers de wapens en het magische vermogen van hun personage toepassen om hun vijand te verslaan. De fans doorkruisen verschillende gedetailleerde levels, waar ze het op moeten nemen tegen enorme eindbazen. De unieke Nintendo 3DS omgeving en de daarbij horende hoge resolutie 3D polygoon graphics en side scrolling gebieden sluiten naadloos aan op de 3D battles die de game biedt.

“Na het enorme succes van Castlevania: Lords of Shadow, willen we de fans het nieuwe deel van het Lords of Shadow Universum aanbieden, dat aansluit op alle mogelijkheden die het Nintendo 3DS-platform te bieden heeft”, aldus Dave Cox, producer van de titel en Hoofd Product Planning en Ontwikkeling voor Konami Digital Entertainment GmbH. “Twee jaar later kunnen we met trots de langverwachte Castlevanie: Lords of Shadow – Mirror of Fate presenteren. Een verbluffende 3D actie avonturentitel die spelers een ongeëvenaarde intense handheld game ervaring biedt, waarbij we ons licht laten schijnen op het ware noodlot van de Belmont familie.”

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x