Gungrave G.O.R.E nu verkrijgbaar

thumbnail

Revolverhelden, het moment is aangebroken! Prime Matter en Studio Iggymob nodigen je uit om je pistolen te trekken en je als de basass anti-held van je dromen een weg talloze vijanden te knallen. Beleef een verhaal over wraak, liefde en loyaliteit en zaai dood en verderf met je vele vuurwapens!

Als de tot leven gewekte Grave kun je helemaal losgaan in deze prachtige third-person action shooter met artwork van de legendarische Mangaka Yasuhiro Nightow en creative director Ikumi Nakamura.

“Dit is zo’n geweldig moment! Na jaren van hard werk, passie en toewijding van zoveel teamleden, Is Grave terug om een nieuwe generatie revolverhelden te verbluffen, en bestaande fans blij te maken,” zei Kay Kim, general director van Gungrave bij Studio Iggymob.

Om de lancering te vieren is een speciale release-trailer uitgebracht, zodat je binnen een paar minuten kunt zien wat  Gungrave G.O.R.E voor je in petto heeft!

Bekijk hier de Launch Trailer: https://youtu.be/8ka8yFNx5HA

Ga naar onze officiële website voor info, features en links naar je favoriete winkel! GUNGRAVE G.O.R.E is nu verkrijgbaar voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S|X en pc.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx