Guitar Hero: On Tour deze zomer naar de Dual Screen

thumbnail

Voor het eerst kun je nu met een handheld altijd en overal je innerlijke rockster naar buiten laten komen met het binnenkort te verschijnen Guitar Hero: On Tour voor Nintendo DS van Activision, Inc. Het spel biedt een unieke Guitar Hero-ervaring en daagt je uit om je helemaal te laten gaan. Laat zien hoe goed je kunt shredden met de meest diverse verzameling liedjes ooit in een Guitar Hero-spel, waaronder rockklassiekers, alternatieve nummers en pophits van onder meer Nirvana, OK Go en No Doubt.

Het spel wordt geleverd met een revolutionaire accessoire, de Guitar Hero™ Guitar Grip™. Deze past precies in de DS en voegt samen met de bijgeleverde Guitar Hero-plectrum-stylus een extra dimensie toe aan de Guitar Hero-gameplay en aan draagbaar gamen in het algemeen. Guitar Hero: On Tour is specifiek ontworpen voor de DS en biedt DS-spelers een nieuwe, geweldige muziekervaring.

”We blijven nieuwe, fantastische manieren verzinnen om met Guitar Hero spelers in aanraking met muziek te brengen,” vertelt Dusty Welch, hoofd uitgaven bij Activision/RedOctane. “Met de Guitar Hero Guitar Grip speel je op een geheel nieuwe manier op een handheld. Tel daar de combinatie met de microfoon en het touchscreen bij op en je hebt het bewijs dat Guitar Hero toonaangevend blijft op het gebied van unieke en creatieve hardware en software.”

“We ontwerpen Guitar Hero: On Tour vanaf de basis om het DS-platform maximaal te benutten. We integreren herkenbare gameplay met nieuwe content en DS-specifieke mogelijkheden,” aldus Karthik Bala, algemeen directeur van Vicarious Visions. “We hebben onze opgebouwde kennis over het DS-platform maximaal benut, en dat leidt tot een echt innovatieve Guitar Hero–ervaring.”

Guitar Hero: On Tour vervolgt de kenmerkende en verslavende gameplay van de reeks: eenvoudig te spelen, moeilijk te perfectioneren. Nu kun je hier ook onderweg van genieten. Je slaat met de Guitar Hero-plectrum-stylus de snaren op het touchscreen aan en speelt zo je favoriete nummers terwijl je carrière maakt als een echte rockheld(in).

Fans spelen samen via een draadloos netwerk of nemen het tegen elkaar op in een gitaarduel via nieuwe Battle Items, een uniek kenmerk van de DS-versie. Je moet dan bijvoorbeeld in de microfoon blazen om de vlammen te doven als een pyrotechnisch effect de mist in gaat, of het touchscreen gebruiken om midden in je set een handtekening uit te delen aan een dolle fan.

Je kunt vijf nieuwe locaties vrijspelen en je rockervaring een persoonlijk tintje geven door de kleur van je gitaar te kiezen. Bovendien kun je de zes personages, waarvan er twee geheel nieuw zijn en exclusief voor Guitar Hero: On Tour, volledig uitdossen in verschillende stijlen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x