GTA Online: Los Santos Tuners verschijnt 20 juli

thumbnail

De volgende grote GTA Online update, Los Santos Tuners, verschijnt aanstaande dinsdag 20 juli en levert daarmee het beste van razendsnelle actie en autoprestaties, waaronder:

 • Een gloednieuwe social space, een manier voor spelers om samen te komen en hun liefde voor auto’s te delen tijdens de LS Car Meet, een ondergrondse ruimte voor straatracers waar spelers veilig kunnen pronken met custom voertuigen, de stijlen en aanpassingen van anderen kunnen bewonderen, word een LS Car Meet Member en customize voertuigen in real-time met vrienden, test ze op de nieuwe Test Track, demo nieuwe auto’s en nog veel meer
 • Nieuwe races in de LS Car Meet, zoals Head-to-Head matches en Time Trials, tot nieuwe races in de straten van Los Santos, zoals de nieuwe Pursuit Series, straight-up Street Race Series en meer
 • Plus, een vloot van nieuwe, flink customizable voertuigen, met meer onderweg, inclusief speciale speed boosts die alleen beschikbaar komen voor bepaalde voertuigen bij de PlayStation 5 en Xbox Series X|S-versies van GTA Online dit najaar

LS Car Meet Membership

Als je GTA$50.000 stort om door het leven te gaan als LS Car Meet Member, krijg je nog meer privileges.

Om te beginnen speel je een nieuwe Reputation-progressie vrij met nieuwe voordelen die na elk level vrijkomen. Bovendien krijg je toegang tot de Test Track, een grote ondergrondse ruimte in het pakhuis van de Car Meet waar jij en je vrienden vrij kunnen rijden, driften en racen met voertuigen, zonder tussenkomst van vervelende voetgangers of de politie. Op de Test Track kun je ook nieuwe Test Rides uitproberen – je krijgt de kans om achter het stuur te kruipen van een roulerende selectie voertuigen en hun grenzen te verleggen.

Members kunnen ook meedoen aan wisselende Prize Ride Challenges om kans te maken op een speciale Prize Ride en krijgen toegang tot een reeks speciale winkels en functies – waaronder de Merch Shop, Tattoo Shop en de Modding Area, waar je aan andere spelers kunt laten zien hoe goed je bent in het modificeren van je auto. Members met een hoger level kunnen ook een Private Takeover creëren, compleet met aanpasbare verlichting en banner kleuren om de Car Meet ruimte naar jouw smaak in te richten.

Nieuwe Races

Los Santos Tuners introduceert nieuwe races binnen en buiten de Car Meet, elk met hun eigen Leaderboards. Op de Test Track kun je deelnemen aan vriendschappelijke wedstrijden zoals Head-to-Head, waar snelheid en precisie je het voordeel geven om je tegenstander te verslaan in een korte race, en Scramble, waar maximaal vier spelers tegen elkaar racen om 20 checkpoints te verzamelen. Time Trials op de Test Track geven je de kans om je voertuigen op de proef te stellen en je eigen persoonlijke record te scoren. Maximaal 30 spelers delen de ruimte op het circuit met je, maar tijdens de wedstrijd is er geen contact mogelijk en leden kunnen ook alleen naar Private Test Tracks gaan.

Buiten de Test Track en door de stad heen zijn er ook nieuwe raceseries voor leden: Street Race Series en Pursuit Series.

De Street Race-serie biedt precies wat er op de verpakking staat: een bloedstollende competitie op creatieve circuits in de mooiste wijken van Los Santos, compleet met shortcuts die evenveel risico’s inhouden als beloning. De Pursuit-serie biedt coureurs een ervaring vol open eindes, met checkpoints die verspreid over de kaart zijn geplaatst om creatieve routes aan te moedigen – per slot van rekening neem je het op tegen je mede-coureurs, maar ook met de beste LSPD’s die je op de hielen zitten. Ondertussen biedt Sprint in de Freemode een uitdaging van punt naar punt met maximaal drie andere coureurs in een halsbrekende race van de LS Car Meet naar verschillende locaties zoals LSIA en terug.

Rep verdienen

In de ondergrondse wereld van de Car Meet is reputatie een waardevol goed. Verdien Rep door deel te nemen aan races (en meer als je wint), dagelijkse inlogbonussen, tijd op de Test Track en zelfs door gewoon rond te hangen op de Car Meet.

Als je Rep verdient, krijg je een hele reeks beloningen waarmee je je status in de scene kunt verhogen. Zo krijg je toegang tot allerlei hippe spullen, flitsende nieuwe auto-aanpassingsopties zoals nieuwe wielen en kleurstellingen, maar ook handelsprijzen voor bepaalde voertuigen, toegang tot nieuwe racemodes en zelfs de mogelijkheid om privé je eigen Car Meet te houden.

Nieuwe voertuigen

Uiteraard zal deze update van GTA Online een heel ensemble van nieuwe auto’s bij de Los Santos-dealers introduceren, variërend van geïmporteerde tuners van Annis, Dinka, Übermacht en meer, tot de echte Vapid-muscle die de Amerikanen zo goed kennen en waarderen. In totaal zullen er in de loop van de zomer 17 nieuwe auto’s verschijnen, waarvan er 10 droppen op 20 juli.

Als GTA Online later dit jaar uitkomt op PlayStation 5 en Xbox Series X|S, kunnen bepaalde voertuigen worden geüpgraded met nieuwe snelheidsverbeteringen en meer. Deze speciale upgrades zijn alleen beschikbaar op de PlayStation 5- en Xbox Series X|S-versies van Grand Theft Auto V – blijf op de hoogte voor meer details.

De Los Santos Community Meet Up

Als je vanaf nu tot de lancering van Los Santos Tuners GTA Online speelt, kun je een aantal speciale beloningen verdienen. Zo ontvang je onder meer de Los Santos Customs Tee helemaal gratis door te spelen tussen nu en de lancering van Los Santos Tuners GTA Online, en als je meedoet aan een Impromptu Race (toegankelijk via het Interaction Menu) krijg je de Los Santos Tour Jacket.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box