Grote Nederlandse afvaardiging op gamescom! (Holland Paviljoen, Isonzo en Rusty Lake)

thumbnail

Misschien voelt het nog niet helemaal zo, maar gamescom staat alweer bijna voor de deur en we hebben een aantal interessante projecten die naar Keulen gaan. Deze mailing gaat er nu al uit om deels kenbaar te maken welke mogelijkheden er allemaal zijn zodat je hier rekening mee kunt houden tijdens het inplannen van afspraken. Ook is het mogelijk om nu al interviews en meeting slots te boeken, dus we horen graag van je!

Holland Paviljoen
Te beginnen met het Holland Paviljoen, opgezet door Dutch Game Association en MeetToMatch. In samenwerking met de DGA en MTM bieden we een begeleidde presstour aan langs meer dan 20 Nederlandse developers die hun games showcasen op gamescom. Enkele bekende namen zijn Tomas Sala, Abstraction Games, Paladin Studios, BlackMill Games en Gamious. Meer informatie hieromtrent volgt nog!

Breda Game City
Breda Game City komt ook met een delegatie game developers, uit Breda wel te verstaan. Het perbericht hierover volgt dichter bij het event, maar mocht er interesse zijn om langs te gaan dan kunnen we dat nu al organiseren. Onder andere Twirlbound (bekend van Pine), Sassybot (Winkeltje) en Sad Viscacha Studio (Arid) showcasen hun (nieuwe) games!

Isonzo – Blackmill Games & M2H

M2H en Blackmill Games hebben recent aangekondigd dat WW1 FPS Isonzo uitkomt op 13 september! De WW1 Game Series is bekend van hun eerdere titels Verdun en Tannenberg en tijdens gamescom behoort een hands-on preview van de nieuwe game Isonzo tot de mogelijkheden, wat een redelijk unicum is en waar nu al veel internationale behoefte aan is – dus wees er snel bij! Co-founders Matt, Mike en Jos zijn er alle drie bij en zijn beschikbaar voor interviews, wat een uitzonderlijke kans is!

The Past Within – Rusty Lake
Rusty Lake, de ontwikkelaars van de bekende en bekroonde Cube-serie, zal haar nieuwe game The Past Within presenteren in de Indie Arena Booth! The Past Within is een nieuwe co-op beleving, waarbij één speler in het verleden speelt en de andere in de toekomst. Door samen te communiceren en puzzels op te lossen kun je het plan van Albert Vanderboom ontrafelen. Rusty Lake is aanwezig met een nieuwe preview demo, dus grijp je kans tijdens gamescom!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx