Grote finale eSports WRC vindt plaats in 2021

thumbnail

NACON en zijn partner Toyota GAZOO Racing hebben bekendgemaakt dat de grote finale van het 2020 eSports WRC championship is uitgesteld naar 2021 vanwege de pandemie en lockdownbeperkingen. Om navolging te geven aan de regels en de veiligheid te garanderen van spelers, medewerkers en publiek, wil de organisatie het evenement verschuiven naar een geschiktere datum. Daarover wordt binnenkort meer bekendgemaakt.

Met meer dan 10.000 deelnemers is dit seizoen al zeer succesvol geweest voor NACON, de ontwikkelstudiostudio KT Racing en samenwerkende partners. Toyota GAZOO Racing, de officiële sponsor van de competitie, heeft sinds de eerste ronde in januari 2020 samen met fabrikanten Fanatec, Playseat en BenQ een spectaculaire competitie opgezet. Sami-Joe05 uit Libanon en de Franse, tweevoudige wereldkampioen Nexl hebben 11 rondes een felle strijd geleverd, resulterend in 4 keer winst en 10 podiumplaatsen voor beide coureurs! Aan het eind van dit reguliere seizoen, maken de 10 finalisten die strijden om de titel van 2020 eSports WRC World Champion allemaal kans om een Toyota GR Yaris te winnen.

Zesde eSports WRC-seizoen start in januari 2021
NACON en zijn partners stellen met veel plezier de fans en deelnemende coureurs gerust: het nieuwe eSports WRC-seizoen in WRC 9 zal volgens planning in januari 2021 beginnen. De nieuwe kalender bestaat uit 13 rondes en nodigt de meest getalenteerde spelers uit om te tonen wat ze waard zijn in de 13 rally’s die van januari tot juli plaatsvinden, om vervolgens tegen elkaar te strijden in de finale aan het eind van 2021.

Clubs Mode – Top-level races in WRC 9!
Terwijl we wachten tot het nieuwe seizoen kan beginnen, komt een speciale Club beschikbaar voor de 10 finalisten van het huidige seizoen die hen laat deelnemen aan top-level-competities. Toeschouwers kunnen alles volgen op de officiële eSports WRC-website – www.esportswrc.com. Tenslotte wordt een tweede club geopend voor alle pc-spelers, in deze club kan de community het  opnemen tegen diverse officiële WRC-coureurs!

WRC 9 is verkrijgbaar voor Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 en pc via de Epic Games Store.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box