Grootste Pokémon evenement van Europa vindt plaats in Walibi World

thumbnail

Gamen, ruilen, spelen en nog veel meer. Kinderen kunnen zich weer klaarmaken voor het grootste Pokémon evenement van Europa: Pokémon Day. Op 28 en 29 augustus staat pretpark Walibi World helemaal in het teken van Pokémon. De vele activiteiten en attracties maken Pokémon Day tot dé belevenis voor elke familie.

Wegens groot succes vindt dit jaar voor de derde keer Pokémon Day plaats op 28 en 29 augustus 2010. Naast de attracties kunnen kinderen genieten van vele speciale Pokémon activiteiten. Zo is er een Meet & Greet met Pikachu, kunnen kinderen de nieuwste Nintendo Pokémon spellen spelen en Pokémon ruilkaarten verzamelen. Ook wordt de film ‘Arceus en het Juweel des Levens’ vertoond.

Nieuw dit jaar is dé ‘Disney XD BMX arena’. De Disney XD BMX Arena is een te gekke hindernisbaan met een lengte van 100 meter waar iedereen met een BMX bike snelheid- en behendigheidsskills kan testen. Ook worden de kinderen ieder uur verrast met een speciale kindershow van de artiesten Sjon en Sjeffrie. In een groots spektakel nemen zij iedereen mee met dans, show en natuurlijk vergeten zij de speciale Pokémon prijzen niet.

Een kind krijgt de kans om met Pikachu Pokémon Day te openen. Dat wordt niet zomaar een opening… Als echte VIP mag de winnaar samen met Pikachu een spannende openingshandeling verrichten en zal ook de hele dag in het zonnetje worden gezet. Kinderen die kans willen maken op deze unieke mogelijkheid, kunnen zich opgeven door te bewijzen dat ze de allergrootste Pokémon fan zijn. Dat kan door een foto, filmpje of tekst te sturen naar prijsvraag@pokemonday.nl.

Kaartverkoop Pokémon Day

Kaarten voor Pokémon Day zijn online te bestellen via de website www.pokemonday.nl Voor € 21 kan iedereen genieten van alle Pokémon activiteiten en de attracties van Walibi World. Ook meer informatie, de laatste nieuwtjes en het programma staat op deze website weergegeven. Pokémon Day is een samenwerking tussen PS Games, Walibi World en Nintendo.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx