Tiësto maakt gamedebuut in DJ Hero 2

thumbnail

Als het feest komende oktober losbarst, kunnen virtuele dj’s en mc’s aan de slag met twee draaitafel-controllers, een microfoon én Tiësto. Deze dj en producent geldt als één van de grootste namen in de elektronische muziek en maakt nu zijn opwachting in DJ Hero 2. Dit maakte Activision Publishing, Inc. vandaag bekend. Tiësto wordt gezien als de grootste DJ ter wereld. Hij werkte samen met artiesten als Muse, Justin Timberlake, Jónsi van Sigur Rós, Flo Rida, Sean Kingston en Three 6 Mafia, en trad op voor een megapubliek tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Athene. Daarnaast was de DJ de headliner van grote muziekfestivals als Coachella en Bonnaroo. De voor een GRAMMY® genomineerde Tiësto gaat nu voor een nieuw publiek draaien met exclusieve opzwepende mixes en voegt zich in digitale vorm bij andere speelbare personages als Deadmau5, David Guetta en DJ Qbert.

“DJ Hero 2 brengt mensen van verschillende achtergronden, leeftijden en muzieksmaken samen om hun favoriete muziek te draaien. De manier waarop die muziek samenkomt, is verfrissend en uniek. Als DJ kan ik niet meer wensen dan dat”, zegt Tiësto. “Ik vind het geweldig om me met dit medium bezig te houden en bij te dragen aan een ijzersterke game met een fantastische soundtrack.”

“Tiësto is één van de grootste DJ’s ter wereld. Hij toert over de hele wereld en werkte op vijf succesvolle albums samen met een aantal van de meest toonaangevende internationale artiesten”, stelt Tim Riley, Vicepresident Muziekzaken van Activision.“We hebben een geweldig team van de beste DJ’s en nu voegt Tiësto met zijn unieke stijl iets heel bijzonders toe aan de beste entertainmentsoundtrack van het jaar.”

DJ Hero 2 brengt vrienden en muziek op een unieke manier samen.Met alle nieuwe verschillende multiplayerspeltypenis hetde ideale manier om een feestje te bouwen. In de DJ Battles nemen twee DJ’s het tegen elkaar op, waarbij zangers uitgenodigd kunnen worden om mee te zingen en te rappen. En op elk moment kan er iemand meedoen of weer stoppen dankzij het Party Play-systeem. De soundtrack van de game bevat meer dan 80 unieke creaties die alleen beschikbaar zijn voor DJ Hero 2. Dit zijn remixes van populaire nummers uit de dance-, pop- en hiphopwereld van beroemde en geliefde artiesten, gemaakt door wereldberoemde DJ’s. Je wordt nog meer in de muziek meegezogen door het verhoogde niveau van eigen creatieve input. Je hebt nu direct effect op de beats doordat je zelf mag scratchen, crossfaden en samplen. De game bevat daarnaast ook nog het nieuwe speltype Empire, waarin je begint als onbekende DJ die zijn of haar eigen entertainmentrijk probeert op te bouwen aan de hand van de behaalde successen als DJ.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx