2K Games komt met officiële datum voor Mafia II demo

thumbnail

2K Games kondigde vandaag aan dat er van de binnenkort verwachte misdaadactie game, Mafia II, een downloadable demo wereldwijd beschikbaar zal zijn voor het PlayStation 3 computer entertainment systeem, Xbox 360 video game en entertainment systeem van Microsoft en Windows PC. De game speelt zich af in het realistische en indrukwekkende Amerikaanse stadsleven van Empire Bay in de jaren ’40 en ’50. Binnenkort kunnen alle gamers de decadente en natuurgetrouwe sfeer uit die tijd meemaken. Beleef intense schietpartijen, heftige achtervolgingen en het karaktergedreven verhaal in Mafia II dat 27 augustus internationaal uitkomt.

De Mafia II demo nodigt gamers uit om in het “Buzzsaw” level te duiken, waarin Vito en zijn beste vrienden Joe en Henry, een lid van de maffia bekend als “The Fat Man” moeten uitschakelen. De game overbrugt twee decennia en de Buzzsaw demo vindt plaats in de zomer van de jaren ’50 – een periode die bekend staat als de “Birth of Cool” en daarmee rock ’n roll, hot rods en rebelse houding. De actie in de demo laat je op het puntje van de stoel zitten en toont ook een stuk van de uitgebreide stad Empire Bay in het kleurrijke tijdperk.

Het ziet ernaar uit dat Mafia II de meest indrukwekkende georganiseerde misdaadtitel tot nu toe wordt. De speler kruipt in de huid van Vito Scaletta, die werkt aan zijn bekendheid op de straten van Empire Bay. Hij is iemand die zijn zaken altijd afhandelt. Samen met zijn beste vriend Joe, werkt hij er hard aan om zichzelf aan de Maffia te bewijzen. Hij beklimt de familieladder in razend tempo door misdaden te begaan waar een steeds grotere beloning, status en consequenties tegenover staan…Het leven van een wise guy is niet altijd zo onschendbaar als het lijkt.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx