Grootste Anno 1800 DLC ooit nu verkrijgbaar

thumbnail

De derde DLC van Anno 1800 Season 2, Land of Lions, is nu verkrijgbaar voor Windows PC. Het is niet alleen de laatste DLC van de tweede Season Pass, het is tevens de grootste die tot nu toe werd gelanceerd.

Land of Lions voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan de wereld van Anno 1800 en nodigt spelers uit om het door Oost-Afrika geïnspireerde Enbesa in alle glorie te ontdekken. Deze DLC voert tal van nieuwigheden toe, waaronder droge weersomstandigheden, een irrigatiesysteem en een gloednieuw onderzoekscentrum dat spelers niet alleen helpt om nieuwe technologieën en voorwerpen te maken, maar ook om grote ontdekkingen te doen die hen helpt hun doelen te bereiken. Spelers genieten van meer dan 10 uur aan verhalende content waarbij ze Ketema, de keizer van Enbesa, moeten helpen de hoofdstad op te bouwen, buitenlandse invloed op zijn land af te weren en meer te weten komen over de rijke cultuur van Enbesa.

Daarnaast introduceert Anno 1800 een gratis update voor alle spelers die allerlei verbeteringen voor de spelerservaring met zich meebrengt. Tevens bevat deze update ook tal van verbeteringen op basis van feedback van de community, waaronder verbeterde functionaliteiten van het menu voor de handelsroutes, updates van het krantensysteem en meer.

Land of Lions is onderdeel van de Anno 1800 Season 2 Pass, maar is ook los aan te schaffen. Anno 1800, Land of Lions, de Season 2 Pass en de Anno 1800 Complete Edition zijn digitaal verkrijgbaar voor Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is Anno 1800 onderdeel van UPLAY+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  1705
  2 jaren geleden

  Oe toch maar keer weer opstarten. Heerlijke game


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx