Groene schildpadden krijgen een demo

thumbnail

Iedereen had in zijn kindertijd wel een aantal idolen; helden die soms wel eens verder liepen dan het normale. Zo waren er vroeger, en nu nog soms, ook de Turtles, uit de grond gestapte levensgrootte schildpadden die New York van de ondergang moesten redden. Ik was er vroeger zelf ook fan van, en diep in mijn hart ben ik dat nog steeds. Leonardo, Raphael, Donatello en Michelangelo zijn de namen van die schildpadden, of The Teenage Mutant Ninja Turtles. Als grootste vijand hadden zij natuurlijk Shredder, een wrede vijand die alles deed om New York en alles daaromheen in zijn macht te krijgen. De Turtles werden geleid door de wijze ‘Ninja’ rat Splinter. Hij moest er voor zorgen dat de Turtles zich niet teveel lieten meeslepen en dat ze zijn opdrachten vervulden. De Turtles hadden ook een ‘mensen’ vriendin, April van een plaatselijk nieuwsstation, die de Turtles regelmatig voorzag van een flinke Pizza. Nu zijn we echter toe aan een nieuwe film, niet met echte acteurs, maar in het 3D, en vanzelfsprekend komt er ook een game aanzetten. Deze game wordt ontwikkeld en uitgegeven door Ubisoft, maar wel ontwikkeld door het team dat ook verantwoordelijk was voor de Prince of Persia spellen.

Inmiddels is er een PC demo verschenen van de game, deze kun je hier (250MB) vinden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box