Gravel vanaf vandaag beschikbaar

thumbnail

Milestone, één van de oudste en voornaamste racegame-ontwikkelaars ter wereld, maakt met trots bekend dat Gravel nu zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar is voor PlayStation 4, Xbox One en Windows pc/Steam.

Gravel is een ode aan off-road racen en blaast het pure arcade-genre nieuw leven in. De game zal zelfs de meest veeleisende fans tevreden stellen met extreme uitdagingen, meer dan 50 tracks op exotische locaties en vele voertuigen, waaronder enkele van de mooiste en beroemdste ooit gemaakt. Deze nieuwe IP van Milestone biedt toegang tot vier disciplines: Cross Country, Wild Rush, Speed Cross en Stadium Circuits, voor een adrenalinestuwende combinatie van benzine en modder, resulterend in hoogst vermakelijke en toegankelijke gameplay. In de game is een belangrijke rol weggelegd voor het Gravel Channel dat het jaarlijkse tv-programma Offroad Masters uitzendt. Aan de speler de uitdaging de 60 evenementen van deze show te voltooien om roem en glorie te verwerven.

De Standard Edition is verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One en voor Windows PC/STEAM. Vanaf 27 februari zijn ook de Gravel Season Pass en de Special edition beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. De Season Pass biedt toegang tot 5 exclusieve DLC’s terwijl de Special Edition bestaat uit de volledige game en de Season Pass.

Tijdens de lanceringsweek komt ook een exclusieve free-to-play demo beschikbaar op alle platformen. De demo verplaatst spelers naar Monte Bianco voor twee niet eerder getoonde tracks in de Wild Rush-discipline, waarbij spelers kunnen racen met 4 voertuigen: de iconische Toyota Celica of Lancia Delta Integrale of modernere wagens als de Mini X-Raid All4 Racing en Mitsubishi ASX.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx