Gratis DLC Anno 2205 beschikbaar

thumbnail

Vandaag is de eerste DLC voor Anno 2205TM ‘Wildwater Bay’ aangekondigd door Ubisoft en Blue Byte®. Deze DLC is gratis voor iedereen die het spel in bezit heeft. De uitbreiding zal samen met de nieuwste patch van Anno 2205TM komen en biedt nieuwe inhoud en optimalisaties.

In Wildwater Bay kunnen spelers hun corporatie uitbreiden op een groot continentaal gebied met meerdere eilanden aan de kust. Met een oppervlakte van ruim 40.000 hectare is Wildwater Bay de grootste uitbreiding tot dusver voor Anno 2205. Dankzij de enorme omvang krijgen spelers extra bouwlocaties aan zee en in de bergen.
Naast de Wildwater Bay uitbreiding, komen er drie nieuwe ornamenten en de mogelijkheid om vanuit het hoofdkwartier van de corporatie de totale bouwcapaciteit te vergroten. Spelers profiteren ook van een duidelijkere World Market en de speciale ‘Big 5’ evenementen.

Wildwater Bay is de eerste gratis DLC voor Anno 2205 TM in 2016. Meer gratis DLC staat in de planning. De ‘Tundra’ uitbreiding zal de volgende grote update zijn. Deze uitbreiding komt eind februari uit en is onderdeel van de season pass, het is ook mogelijk om deze los te kopen.

Anno 2205 is ontwikkeld door Blue Byte Studio en is op 3 November 2015 uitgekomen op PC.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box