“Grand Theft Auto VI wordt dit jaar aangekondigd”

thumbnail

Welbekende insider Tom Henderson heeft gezegd dat hij er sterk van overtuigd is dat Grand Theft Auto VI dit jaar aangekondigd zal gaan worden door Rockstar en Take Two Interactive. Hij zegt dat de titel vervolgens in 2024 of 2025 uit zal gaan komen. Echter is dat nog vrij onzeker. Red Dead Redemption 2 werd 2 jaren na de aankondiging uitgebracht net als GTA 5, dus 2025 lijkt waarschijnlijker. Via de PS Lifestyle lezen we de gedachten van de insider. Of de verwachtingen alleen maar gebaseerd zijn op aannames of voorspellingen is niet duidelijk, maar lijkt wel het geval.

…Ik zei dat GTA 6 zal verschijnen in 2024 – 2025, wat een vaste datum is waarvan ik sterk geloof dat het nog steeds gebeurt. Een aankondiging uit 2023 zou perfect passen bij deze jaren, vooral als je bekend bent met hoe Rockstar Games en Take-Two in het algemeen met hun game-aankondigingen en releases in het verleden zijn omgegaan.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  patkick
  Lid
  791
  1 maand geleden

  GTA V kwam in september 2013 uit. Dus er zal 11-12 jaar tussen zitten. Nog niet zo erg als Skyrim (2011). Die moet ook nog een opvolger krijgen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx