Grand Theft Auto 6 zou uitgesteld kunnen worden naar 2026

thumbnail

Grand Theft Auto 6 zal de originele release schedule van 2025 niet meer halen en wordt doorgeschoven naar 2026. Dat laat de Kotaku weten. De titel zou eerder nog begin 2025 moeten lanceren. Het verplaatsen naar 2026 zou een ‘fallback’-plan zijn. De haast van Rockstar verklaart ook de hybrid policies die zijn geschrapt bij het bedrijf. Werknemers moeten daardoor zoveel mogelijk weer naar kantoor komen en mogen niet meer thuis werken.

Het nieuws ondersteunt daarnaast de leaks van Rockstar head of publishing, Jenn Kolbe, die zei dat de cultuur binnen het bedrijf flink veranderd is. De voordelen van werknemers zouden deels zijn afgenomen om meer druk op de productie te zetten. Werknemers zouden moeten overwerken en in weekenden zelfs nog moeten werken aan projecten. De werk-privébalans zou dan ook ver te zoeken zijn de laatste tijd. Gevoelens van werknemers zouden genegeerd worden om deadlines te kunnen halen.

Rockstar zelf heeft niet op de informatie gereageerd.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2763
  26 dagen geleden

  Kun je al een beetje vanuit gaan.Had sowieso niet verwacht dat deze nog op de huidige generatie consoles uit zou komen.Zodra deze uiteindelijk uit komt zal denk ik de lat voor de gaming industrie hoog neergelegd worden.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx