Gotham City Impostors openbare console beta live

thumbnail

Vandaag maken Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment bekend dat de Gotham City Impostors openbare console beta nu beschikbaar is op Xbox LIVE Marketplace voor Xbox 360 video game en entertainment systeem van Microsoft en het PlayStation Network.

Geïnteresseerden voor de Xbox 360 versie van de beta kunnen zich registreren via www.gothamcityimpostors.com/beta/ om kans te maken op een code. De PS3 versie is beschikbaar in PSN en kan gedownload worden zonder code.

De nieuwe Gotham City Imposters trailer is nu te downloaden via Warner Bros. Interactive Entertainment: www.presswarnerbrosinteractive.nl (heb je nog geen inloggegevens, neem dan contact op met Media Tornado).

Gotham City Impostors is een download only titel die wordt uitgebracht voor Xbox LIVETM Marketplace, PlayStation®Network, en Windows PC. Fans kunnen kijken op www.GothamCityImpostors.com voor updates en nieuws.

Gotham City Impostors is een originele download-only first-person shooter waar maximaal 12 spelers strijden voor controle over een losgeslagen Gotham City dat wordt overspoeld door bedriegers, geïnspireerd door de DC Comics karakters Batman en The Joker. Gotham City Impostors is een online multiplayer game als geen ander, die spelers de kans geeft om te rebelleren tegen conformiteit als zij hun eigen karakters customizen. Spelers kunnen als amateur good guys of schurken hun eigen Bats en Jokerz karakters maken door gebruik te maken van ongekende aanpassingsmogelijkheden, zoals waanzinnige kostuums, zelfgemaakte gadgets en een breed scala aan traditionele en zelfbedachte wapens. De game bevat kaarten en spelmodi die geïnspireerd zijn op de DC Comics’ Batman licentie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx