GoRetro! Portable handheld console onthuld!

thumbnail

Retro-Bit, de toonaangevende fabrikant van klassieke gaming accessoires, brengt een aantal van de populairste videogames dit feestseizoen in handen met de nieuwe GoRetro! Portable handheld console. Binnenkort beschikbaar in Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Scandinavië, de Benelux en andere Europese landen, bevat Retro-Bit’s Go Retro! Portable meer dan 260 games, waaronder favorieten van uitgevers The Tetris Company, Capcom en Data East zoals Tetris, Mega Man, Mega Man 2, Mega Man 3, Ghosts n Goblins, Strider, 1942, Gun Smoke en meer.

De Go Retro! Portable, exclusief in de EU gedistribueerd door Koch Media, biedt tot 10 uur non-stop gameplay met behulp van 4 AAA-batterijen. Fans kunnen ook spelen door de handheld aan te sluiten op een micro-USB®-kabel. De Go Retro! Portable beschikt over een 7.11 cm scherm met hoge resolutie, volumeregeling, een hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm en een intuïtieve gebruikersinterface.

“De Go Retro! Portable biedt een eenvoudige manier voor gamers om te duiken in retro gaming voor een solide prijs “, aldus Ali Manzuri, Product and Business Development bij GOE Distribution / Retro-Bit. “We wilden spelers de ervaring opnieuw laten ervaren zonder de moeite te hoeven nemen om te zoeken naar consoles, controllers en cartridges, en zich te beperken tot hun huiskamer. Met de introductie van de nieuwe handheld van Retro-Bit kunnen spelers nu overal de beleving van hun home consoles ervaren”, voegt Ron Pang, VP Sales and Marketing bij Innex Inc / Retro-Bit, toe.

De Go Retro! Portable wordt naar verwachting eind november uitgebracht en zal verkrijgbaar zijn in de meeste grote winkels en online winkels in Europa.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx