Gigantosaurus: Dino Kart brult naar pc en consoles in 2023

thumbnail

Outright Games, de toonaangevende uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, heeft vandaag in samenwerking met Cyber Group Studios, een toonaangevende producent en distributeur van animatieseries voor kinderen en gezinnen wereldwijd, aangekondigd dat Gigantosaurus: Dino Kart volgend jaar, in 2023, uitkomt.

De game zal fysiek beschikbaar zijn op Nintendo Switch, PlayStation 4 en PlayStation 5 en digitaal op Xbox One, Xbox Series X, pc en Google Stadia.

Race door Cretacia in een kartkampioenschap vol actie dat bijna net zo groot is als de eetlust van Gigantosaurus!

Spelers van alle leeftijden kunnen het opnemen tegen hun vrienden en familie met automatisch sturende karts en teksttips op het scherm die worden voorgelezen door Mazu de slimme Ankylosaurus. En er is meer! Maximaal vier spelers kunnen samen spelen in splitscreen multiplayer voor een echt familieavontuur!

Ga karten of ga naar huis in deze prehistorische racewedstrijd! Kies uit acht verschillende personages, waaronder Bill, Mazu, Rocky en Tiny, scheur over vijftien circuits vol geweldige hindernissen en doe kracht op op verschillende locaties in heel Cretacia.

Verzamel speciale vaardigheden op de baan om binnenwegen te creëren of krijg een jetpack om de tegenstanders voor te blijven en de race te winnen, terwijl je uit handen blijft van de de Gigantosaurus, de grootste en felste dinosaurus van het land.

Gigantosaurus: Dino Kart is gebaseerd op de succesvolle geanimeerde tv-serie Gigantosaurus, die momenteel wereldwijd wordt gestreamd op Disney+ en Netflix en internationaal wordt uitgezonden op grote zenders zoals Disney Junior (wereldwijd), France Télévisions, POP (UK), Super RTL (Duitsland), RAI jojo (Italië), RTVE – Clan (Spanje), CCTV (China), TV Azteca (Mexico) en NHK (Japan). 

De serie, geproduceerd door Cyber Group Studios, telt nu 3 seizoenen van telkens 52 afleveringen x 11 minuten en is gebaseerd op het boek van Jonny Duddle, uitgegeven door Bonnier Books UK Ltd, waarvan wereldwijd meer dan 600.000 exemplaren zijn verkocht. De animatieserie volgt de avonturen van vier jonge dino’s – Rocky, Bill, Tiny en Mazu – terwijl ze op avontuur gaan om hun wereld te verkennen, hun angsten onder ogen te zien, samen te werken om problemen op te lossen, meer te leren over de mysterieuze Gigantosaurus zelf – en onderweg veel plezier hebben.

Terry Malham, CEO van Outright Games: ‘We zijn zo enthousiast om opnieuw met Cyber Group Studios samen te werken aan een volledig nieuwe Gigantosaurus-game – deze keer staan de iconische voertuigen van de dinos in de schijnwerpers! We kijken ernaar uit om gamers van alle leeftijden te laten spelen als deze geliefde personages in de wereld van Giganotosaurus in hun allereerste kartracegame. We kunnen niet wachten om het volgend jaar met iedereen te delen!

Thierry Braille, Vice President Interactive en Videogame Division en Dominique Bourse COO bij Cyber Group Studios: “We zijn erg blij met de samenwerking met onze vrienden van Outright Games voor ons tweede spel met Gigantosaurus en alle geliefde personages uit de serie. We leggen de lat hoger met deze gloednieuwe videogame die een kartrace-spektakel wordt!

Gigantosaurus: Dino Kart komt in 2023 fysiek uit op Nintendo Switch, PlayStation 4 en PlayStation 5 en digitaal op Xbox One, Xbox Series X, pc en Google Stadia.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx