Ghostwire: Tokyo lanceert op 12 april op Xbox

thumbnail

Op 12 april lanceren Bethesda Softworks en Tango Gameworks een gratis update van de veelgeprezen, bovennatuurlijke actiegame Ghostwire: Tokyo met een geheel nieuwe spelmodus, nieuwe gebieden om te verkennen, uitgebreide verhaalscènes, verbeteringen in de levenskwaliteit en meer voor huidige en toekomstige eigenaren op PlayStation 5 en pc.

Daarnaast wordt de bijgewerkte en uitgebreide versie gelanceerd met Xbox Game Pass op Xbox Series X|S en Windows pc. De nieuwe content en gameplaymodi in de Spider’s Thread-update bieden de meest complete versie van Tango’s spookachtige Tokio vanaf dag één op Xbox en pc met Xbox Game Pass.

Nieuw speltype Spider’s Thread

In het speltype Spider’s Thread moeten spelers, naast de hoofdgame, in 30 levels een selectie maken uit meer dan 120 handgemaakte levels met maar één doel: het einde halen. Naarmate spelers de uitdagingen en levels voltooien, spelen ze meer vaardigheden vrij en verdienen ze in-game valuta om uit te geven aan upgrades.

Verken nieuwe gebieden en ontdek meer verhaal

De Spider’s Thread-update voegt nieuwe locaties toe om te bezoeken in de door geesten geteisterde straten van het bovennatuurlijke Tokio, waaronder de plaatselijke middelbare school. Op deze nieuwe locaties kunnen spelers nieuwe missies uitvoeren en meer mysteries ontdekken. Het verhaal van de hoofdgame krijgt ook uitgebreide cutscenes, waardoor spelers een dieper inzicht krijgen in de plot tijdens het avontuur van Akito & KK om de dreigende Hannya te stoppen met het vernietigen van Tokio.

Nieuwe vijanden met nieuwe vaardigheden

In de Spider’s Thread-update komen er gevaarlijke nieuwe bezoekers naar Tokio, zoals de onzichtbare Silent Gaze of de ongrijpbare Retribution. Om deze nieuwe vijanden te verslaan, krijgt Akito nieuwe vaardigheden, waaronder Charge Rush en de verwoestende Counter Attack.

Lees hier meer over wat er allemaal komt met de Spider’s Thread-update.

Ghostwire: Tokyo‘s gratis Spider’s Thread-update is op 12 april beschikbaar voor alle Ghostwire: Tokyo-spelers. Ghostwire: Tokyo is nu beschikbaar voor PlayStation 5 en pc en arriveert op Xbox Series X|S en pc met Xbox Game Pass op 12 april. Kom meer te weten op de officiële Ghostwire: Tokyo-website.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx