GFN Donderdag: ‘Fortnite’ komt naar iOS Safari en Android met NVIDIA GeForce NOW via gesloten beta

thumbnail

Vanaf volgende week zal Fortnite op GeForce NOW lanceren voor een beperkte tijd in een gesloten beta voor mobiel, allemaal gestreamd via de Safari webbrowser op iOS en de GeForce NOW Android-app.

De beta is open voor registratie voor alle GeForce NOW-leden en zal helpen bij het testen van onze servercapaciteit, grafische levering en de prestaties van de nieuwe touch-besturing. Leden zullen in fasen worden toegelaten tot de beta in de komende weken.

‘Fortnite’ gameplay komt naar mobiel via iOS Safari en Android met touch

Samen met het geweldige team van Epic Games hebben we gewerkt aan een aanraakvriendelijke versie van Fortnite voor mobiel, geleverd via de cloud. Hoewel pc-games in de GeForce NOW-bibliotheek het beste worden ervaren op mobiel met een gamepad, biedt de introductie van aanraakbediening gebouwd door het GeForce NOW-team meer opties voor spelers, te beginnen met Fortnite.

Vanaf vandaag kunnen GeForce NOW-leden zich aanmelden voor een kans om deel te nemen aan de tijdelijke Fortnite Closed Beta voor mobiele apparaten. Nog geen bestaand lid? Geen zorgen. Registreer voor een GeForce NOW-lidmaatschap en meld je aan om in aanmerking te komen voor de gesloten beta zodra de ervaring volgende week begint uit te rollen. Upgrade naar een Priority- of RTX 3080-lidmaatschap om met voorrang toegang te krijgen tot gameservers. Een betaald GeForce NOW-lidmaatschap is niet vereist om deel te nemen.

Voor tips over gameplay of een opfrisser over het spelen van Fortnite met touch-besturing, kijk je op de aan de slag-pagina van Fortnite.

Meer touch-games

En we zijn nog maar net begonnen. Cloud-naar-mobile-gaming is een geweldige kans voor uitgevers om hun games in de handen van meer gamers te krijgen met aanraakvriendelijke versies van hun games. Pc-games of game engines, zoals Unreal Engine 4, die Windows touch events ondersteunen, kunnen eenvoudig mobiele touch-ondersteuning inschakelen op GeForce NOW.

We werken samen met andere uitgevers om meer touch-enabled games toe te voegen aan GeForce NOW. En kijken uit naar meer uitgevers die volledige pc-versies van hun games streamen naar mobiele apparaten met ingebouwde touch-ondersteuning – en zo miljoenen bereiken via de Android-app en iOS Safari-apparaten

GFN Donderdag releases

GFN Donderdag betekent altijd meer games. Leden kunnen deze en meer streamen op de cloud deze week:

 • The Anacrusis (Nieuwe release op Steam en de Epic Games Store, 13 januari)
 • Supraland Six Inches Under (Nieuwe release op Steam, 14 januari)
 • Galactic Civilizations 3 (Gratis via de Epic Games Store, 13-20 januari)
 • Ready or Not (Steam)

Wij doen ons uiterste best om games zo dicht mogelijk bij hun release op GeForce NOW te lanceren, maar in sommige gevallen kunnen games niet onmiddellijk beschikbaar zijn.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box