MG-X Pro versterkt Nacons reeks Designed for Xbox-accessoires

thumbnail

NACON viert vandaag de Europese release van de MG-X Pro, een nieuwe versie van de mobile-controller die officieel voor Xbox is ontworpen. De MG-X Pro is ideaal voor Xbox Game Pass Ultimate-bezitters en biedt het comfort en de ergonomie van traditionele controllers om zonder compromissen op Android-smartphones te kunnen spelen. De MG-X Pro is nu verkrijgbaar bij onder andere Bol.com en Game Mania en heeft een adviesprijs van €99,99.

Bekijk de MG-X Pro-trailer: https://youtu.be/BwCsLddKK9E 

Net als de MG-X, die sinds de release van afgelopen september alom wordt geprezen, laat de MG-X Pro je tijdens het spelen op je mobiel genieten van alle klassieke functies van Xbox-controllers. Dankzij de verstelbare vorm en Bluetooth 4.2 is dit accessoire compatibel met een brede reeks Android-smartphones.

Je kunt de MG-X Pro in een handomdraai combineren met je smartphone voor volledige controle over alle Xbox Game Pass Ultimate-content, waarbij dit accessoire dankzij de ergonomische handgrepen je het gevoel geeft een echte controller in handen te hebben. Asymmetrische joysticks, bumpers, triggers, actieknoppen en Xbox-besturing: gamers kunnen er altijd en overal van genieten, waarbij de batterij maar liefst 20 uur speelplezier garandeert.

De MG-X Pro is nu verkrijgbaar bij onder andere Bol.com en Game Mania en heeft een adviesprijs van €99,99 

NACON MG-X Pro-features*:

 • De Xbox-ervaring waar je maar bent: Designed for Xbox mobile-houder, ideaal voor het Game Pass Ultimate-aanbod of om andere compatibele mobile games te spelen.
 • Ergonomische handgrepen: het design is geschikt voor alle handen en zorgt dankzij de gripcoating voor optimaal comfort.
 • Volledig beveiligd: De verstelbare opening klemt de smartphone stevig vast voor maximale stabiliteit.
 • Draadloze verbinding: de smartphone kan gemakkelijk met de MG-X worden verbonden via Bluetooth 4.2.
 • Levensduur batterij 20 uur*: De ingebouwde, oplaadbare batterij met USB-C input, (oplaadkabel bijgeleverd) zorgt dat de fun onderweg niet hoeft te stoppen. De LED-indicator geeft aan hoeveel leven er nog in de batterij zit.
 • Universele compatibiliteit: Werkt met alle Android-smartphones met Android 6 en nieuwer, tot een schermgrootte van 6,7 inch (152,4 mm).
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx