GFN Donderdag brengt RTX 4080 naar de cloud met het GeForce NOW Ultimate-lidmaatschap

thumbnail

GFN Donderdag bevat deze week het grootste cloud gaming nieuws van CES 2023: het GeForce NOW Ultimate-lidmaatschap. Aangedreven door de nieuwste NVIDIA GPU-technologie kunnen Ultimate-leden hun favoriete pc-games spelen met prestaties die nooit eerder beschikbaar waren via de cloud, streamen in maximaal 240 FPS met NVIDIA Reflex of in 4K aan 120 FPS met ondersteuning voor RTX ON en DLSS 3.

De nieuwe GeForce RTX 4080-aangedreven SuperPODs zullen vanaf later deze maand beschikbaar zijn in Noord-Amerika en Europa, met een verdere uitrol in de maanden die volgen.

De GeForce NOW-bibliotheek blijft eveneens groeien – met meer dan 1.500 games en 100+ gratis te spelen titels is er altijd wel iets nieuws te spelen. Kijk uit naar toekomstige toevoegingen dit jaar, zoals Atomic Heart, The Day Before en Party Animals die later dit jaar verschijnen.

Bovendien worden in januari 24 nieuwe titels toegevoegd aan de GeForce NOW-bibliotheek. De update van deze week bevat de volledige lijst en leden kunnen deze week aan de slag met vijf nieuwe titels:

 • Scott Pilgrim vs. The World: The Game Complete Edition (Nieuwe release op Steam, 5 januari)
 • Carrier Command 2 (Steam)
 • Project Hospital (Steam)
 • Portal with RTX (Steam)
 • Severed Steel (Epic Games Store)
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx