Geohot valideert hack-procedure voor de PlayStation 3

thumbnail

Via de Twitter laat de welbekende hacker Geohot weten dat de PlayStation 3 nu echt 100% gehackt is. De man heeft zijn theorie uit het verleden weten te valideren en daarmee dus bevestigd dat de console daadwerkelijk gekraakt is. Het is nu wachten op de eerste homebrew software, zo laat hij weten. Third party Homebrew software maakt het mogelijk om bijvoorbeeld illegale kopieën van games te draaien op de console. Het branden van Blu-Ray discs is momenteel echter nog geen hot item, wat een voordeel kan zijn voor Sony. Echter dreigt het gevaar van piraterij nu toch echt voor het concern, iets waarvoor de afgelopen jaren totaal niet gevreesd werd door de uitgever.

Today I validated my theories about running the isolated SPUs on the PS3 as crypto engines. The PS3 is 100% hacked. So where my homebrew at?

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  14 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Wat zijn er toch een hoop hypocriete eikels….O foei wat slecht de game industrie gaat er aan onderdoor, en ondertussen lekker naar je gedownloade mp3 luisteren of je gebrande filmpje kijken. Begrijp me niet verkeerd als je echt integer bent prima maar denk eerst eens goed na of je dat echt wel bent.. Als het aan mij ligt bouw ik hem om, en nee niet voor de games, maar wel om de volledige kracht te kunnen gebruiken in otherOS, zodat je ECHT gebruik kunt maken van linux en een volwaardig mediacenter kunt opzetten en 100% gebruik kan maken van de… Lees verder »

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Eerst zien dan geloven, op het moment is er nog niks bekend over dat de PS3 gehackt is. De games staan misschien wel op internet maar zoals het bovende bericht zegt niemand brand nog blue ray. Maar wie zegt dat je branden nodig hebt je kan het ook op je HD zetten.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  ombouwen is wel handig als je veel games koopt. Ik koop er maar een paar per jaar (2,3 ongeveer) dus voor mij is het niet zo voordelig

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Geohot zei een keer dat hij niks te maken wilt hebben met Piraterij, en toch zegt hij nu dat het mogelijk is, waardoor piraten nu ook aan de slag gaan.. arrgh, Hackers >.<

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Nou, de kans dat dit uberhaupt gaat werken is toch nog steeds minimaal, je hebt sowieso ‘OtherOS’ nodig, dus alle ‘nieuwe’ PS3’s werkt het sowieso niet op.. ook is er een behoorlijk hardware hack nodig om te zorgen dat het kan.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Echter vraag ik me dan ook af of je met die ps3’s online kunt gamen?

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Dit is al het 2e bericht dat Crysis zo opschept over eigen graphics. Hoop niet dat ze te hoog van de toren blazen. Zulke quotes doen me goed. 😀

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Voor de rechter slepen die gast, en een boete geven die hij nooit meer teboven komt.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Idd, gewoon flink aanpakken. Als mensen voor 2 Euro per schijfje straks gratis willen gamen, helpen ze mee de gamesindustrie te verknallen. Denk dat ze daar wat minder blij mee zullen zijn.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  mensen die hun playstation xbox off wii ombouwen moeten een levenlange ban krijgen games maken kost nou eenmaal veel geld en niemand wil voor niks werken als iedereen die werk had nou geen geld kreeg dan leeft iederee op straat straks want je kan niks betalen meer geen geld geen onderdak dus iedereen die de boel ombouwd moet gebanned worden of betalen voor online te kunnen


  Naar boven
  14
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box