Geohot reageert op PSN-problemen

thumbnail

Terwijl het PlayStation netwerk er nog altijd uit ligt is het vooral vinger wijzen op dit moment naar hackers. Wie is hier verantwoordelijk voor? Of is het PSN gewoon niet waterdicht? Iemand die in elk geval geen verantwoordelijkheid voelt is George ‘Geohot’ Hotz, die via de Computerandvideogames laat weten het zelfs erg ‘not cool’ te vinden dat iemand de gegevens van gebruikers probeert te stelen.

“Het is niet leuk voor de mensen waarvan hun data is gestolen. Iedereen die denkt dat ik hiermee te maken heb, heeft het goed mis. Ik ben niet gek en ik wil niet dat de FBI op mijn deur gaat kloppen. Het draaien van homebrew en het bekijken van hoe iets beveiligd is, is cool, het hacken van iemands server en het stelen van databases of gebruikers is dat niet. Je zet de hacking community zo in een kwaad daglicht, zelfs al richt je je op de mensen van Sony. Sony moet accepteren dat ze niet langer grip hebben op de PS3. Ze bepalen niet meer wat ermee gebeurt.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  11 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ook maar’s ff kijken naar mijn cc! maar had’m volgens mij onlangs al verwijderd uit me PS3

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ik neem aan dat politiediensten erachter aan gaan. Denk niet dat er veel mee gebeurt aangezien nu iedereen zijn eigen cc in de gaten gaat houden.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Wat is je bron over die gegevens gast 8? Als het klopt zit Sony echt goed in de stront, maar de hackers krijgen er ook steeds meer druk bij.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Het nieuws van de dag: Het is de hackers gelukt. 2,2 miljoen PSN CC nummers staan te koop met de security codes op internet.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  : maar dat zie jij helemaal verkeerd mijn vriend, natuurlijk zijn al die hopeloze hacker figuren zielig!! al dat onrecht wat ze is aan gedaan door Other OS eruit te halen. Man slapeloze nachten hebben ze ervan en ja nu moet Sony dat voelen ook he, en wij als PS3 gebruikers natuurlijk ook. Wij kunnen niet achterblijven op dat gebied. Maar dat er inderdaad ook nog mensen zijn die insinueren dat het terecht is dat Sony harde klappen incasseert nu. Dat bewijst maar weer hoe veel freaks er nog op de wereld rondlopen eng gewoon brrrrrrrr.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  gast 5: waarom insinueer je dat het terecht is dat sony dit gezeik over zich heen krijgt. Wat hebben ze gedaan in de loop der jaren dat ze dit verdienen. Other OS eruit halen, laat me niet lachen, software is van sony, de console die je koopt is van jezelf maar de software huur je meer als het ware, je hebt de licentie om de software te gebruiken, als de beheerder de software wil veranderen heeft hij er recht op als het geen buitensporige veranderingen zijn. En other OS eruit halen is dit.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Die komt er ook. De oorlog tegen Sony gaat gewoon door tot ze helemaal kapot zijn. Boontje komt om zijn loontje.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  ik heb het gevoel dat als straks het psn weer werkt, er een tweede aanslag gaat plaatsvinden

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Oh maak je daar maar niet druk over, die worden echt wel gezocht als topcriminelen nu, krijgen ze ook wel…

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  1 straf is goed genoeg= levenslang den bak in


  Naar boven
  11
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx