Geheel nieuwe V4 update voegt langverwachte Archer-klasse toe

thumbnail

Het MMORPG platformoverschrijdende wonder van Nexon V4 ondergaat de grootste inhoudsupdate wanneer volgende week op 18 november de geheel nieuwe Archer-klasse arriveert!

De Archer-klasse, gespecialiseerd in fysieke aanvallen op afstand, de eerste nieuwe klasse in V4 sinds de lancering, is een klasse die verwoestende slagen uitdeelt met pijl en boog. Met korte activeringstijden voor vaardigheden kan Archer snelle aanvallen uitvoeren, waardoor ze de snelste klasse van heel Syllunas is! Met haar boog en pijlkoker heeft de Archer zes vaardigheden die razendsnel achter elkaar kunnen worden geactiveerd, waardoor ze het slagveld kan verstoren met een verscheidenheid aan aanvallen die het tij van elk gevecht kunnen keren.

Om de komst van de Archer te vieren, kunnen spelers over de hele wereld deelnemen aan geweldige tijdelijke evenementen, waaronder:

 • Check-in-evenement: Vanaf 18 november kunnen spelers deelnemen aan een 14-daags check-in-evenement voor het verdienen van support-uitrusting voor de nieuwe Archer-klasse met Brellan-set, zeldzame Mount, Pet en Companion.
 • Mega Prime Time-evenement: Het Mega Prime Time-evenement, beschikbaar vanaf 18 november, stelt spelers in staat om hun personageontwikkeling te ondersteunen met beloningen die oplopen tot maximaal 500% EXP constante Prime Time.
 • Viering Archer-update-evenement: Dit evenement is beschikbaar vanaf 18 november en geeft spelers 300% EXP-drankje, Epic-metgezel Shuryl (Epic companion Shuryl) en Demon-steen wanneer gebruikers een bepaald level bereiken.

Naast de introductie van de Archer-klasse, hebben spelers toegang tot een nieuw gebied, Anguished Forest, en de gloednieuwe Phantom Abyss Dungeon, die zal worden toegevoegd aan de Beast’s Void. Extra updates zijn onder meer nieuwe uitrustingsslots, Legendary Eldon Earrings (legendarische Eldon-oorbellen), Epic Ring-knutselrecept en wijzigingen in de items die spelers kunnen bewaren terwijl ze de open wereld van V4 doorkruisen.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x