GeForce RTX 4080 SuperPOD-uitrol begint vandaag

thumbnail

Ready, set, go! De ultieme upgrade begint vandaag als GeForce NOW RTX 4080 SuperPOD’s beginnen uit te rollen en RTX 4080-performance naar de cloud brengen.

Ultimate-leden in en rond San Jose, Los Angeles, Dallas en Frankfurt, Duitsland, zullen de eersten zijn om de kracht van deze RTX 4080 SuperPOD’s te ervaren. Elke week zal GFN Donderdag de nieuwste steden met opgewaardeerde servers meedelen, dus zorg ervoor dat je elke week een kijkje neemt om te zien welke steden als volgende op de kaart verschijnen.

Aangedreven door de NVIDIA Ada Lovelace GPU-architectuur kunnen Ultimate-leden hun favoriete pc-games spelen met prestaties die nooit eerder beschikbaar waren via de cloud, streaming aan maximaal 240 fps met NVIDIA Reflex om te voelen alsof ze op een desktop-pc spelen, tot wel 4K aan 120 fps met ondersteuning voor DLSS 3 en RTX ON, en ultrawide-ondersteuning van maximaal 3.840 x 1.600 resolutie en 120 fps.

Daarnaast kunnen Ultimate leden die streamen op RTX 3080-servers vanaf vandaag profiteren van ultrawide resoluties en HDR op de GeForce NOW pc- en macOS-apps.

Trakteer jezelf dus op het Ultimate GeForce NOW-lidmaatschap en meld je vandaag nog aan zonder de ultieme prijs te betalen – dit alles kost leden € 19,99 per maand of € 99,99 voor zes maanden.

Bekijk de lijst met 10 nieuwe games die deze week in de cloud worden aangeboden:

Leden zullen ook het Teyvat Nieuwjaar kunnen vieren in Genshin Impact versie 3.4, perfect om onderweg te spelen met mobiele touch controls.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx