Geen remakes voor Lost Odyssey en Blue Dragon in de maak

thumbnail

Mistwalker heeft gezegd dat er geen remakes van de games Lost Odyssey en Blue Dragon gepland staan. De role playing games waren in het verleden de Japanse toppers voor de Xbox 360. Echter is men niet van plan om een heruitgave te overwegen, zo lezen we via de Bloomberg.

Lost Odyssey is een rollenspel ontwikkeld door Mistwalker en Feelplus, uitgebracht in 2007 voor de Xbox 360. Het spel is bedacht door Hironobu Sakaguchi, de geestelijke vader van de Final Fantasy-serie, en beschikt over muziek gecomponeerd door Nobuo Uematsu. De game vertelt het verhaal van Kaim Argonar, een onsterfelijke die aan geheugenverlies lijdt en geconfronteerd wordt met pijnlijke herinneringen uit zijn verleden terwijl hij vecht om de wereld te redden. Het spel combineert traditionele turn-based gevechten met een diepgaand en emotioneel verhaal, wat het een geliefde titel maakt onder fans van klassieke JRPG’s.

Blue Dragon, ook ontwikkeld door Mistwalker en uitgebracht voor de Xbox 360, verscheen in 2006 en is eveneens een creatie van Hironobu Sakaguchi, met muziek van Nobuo Uematsu en personageontwerpen van Akira Toriyama, bekend van Dragon Ball. De game volgt de avonturen van Shu en zijn vrienden die schaduwen kunnen oproepen om te vechten tegen een boosaardige megalomaan genaamd Nene. Blue Dragon onderscheidt zich door zijn kleurrijke grafische stijl, strategische turn-based gevechten en een wereld vol mysterieuze wezens en magische krachten. Beide games worden gewaardeerd om hun sterke verhalen, memorabele muziek en hun bijdrage aan het genre van de Japanse role-playing games op de Xbox 360.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2978
  15 dagen geleden

  Vind het alleen jammer van Lost Odyssey,Want die vond ik destijds wel erg tof op de 360.Konden ze dan eindelijk met een versie komen die niet 4 disc komt.Dat was het enige irritante aan deze game.De derde disc maakte een rare geluid in mijn 360,Was daarom blij was toen ik de laatste vierde erin kon stoppen voor het einde van de game.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx