Geen plannen voor trophies in Race Driver: GRID

thumbnail

Codemasters heeft duidelijk gemaakt dat het geen plannen heeft om PlayStation Network trophies te integreren in de game Race Driver: GRID. Het spel is de vorige maand verschenen op diverse platforms, waaronder de PlayStation 3. Codemasters zegt de toevoeging niet als cruciaal te zien voor het spel op dit moment. In toekomstige games zullen logischerwijs wel trophies verwerkt zitten.

Race Driver: GRID neemt spelers mee naar prachtige en unieke racelocaties, verdeeld over drie continenten om te strijden in een ongekende verscheidenheid van race-evenementen. Beladen met de meest krachtige en supersnelle (nieuwe en klassieke) race-auto’s, op circuits en in drift races – strijden spelers om de meest prestigieuze officiële racetracks en kampioenschappen om te overwinnen en om daarna te strijden in uitdagende competities in steden, wegevenementen en urban street races. In Europa strijden raceliefhebbers op de mooiste officiële race tracks in prestigieuze automerken zoals Aston Martin, Koenigsegg en Pagani.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box