Gears of War: E-Day aangekondigd

thumbnail

Microsoft heeft eindelijk een nieuw deel in de Gears of War-franchise aangekondigd. Het gaat om Gears of War: E-Day dat naar de PC en Xbox Series zal gaan komen.

Ervaar de brute horror van Emergence Day door de ogen van Marcus Fenix ​​in het oorsprongsverhaal van een van de meest gevierde sagen uit de gamegeschiedenis. Veertien jaar voor Gears of War keren oorlogshelden Marcus Fenix ​​en Dom Santiago terug naar huis om een ​​nieuwe nachtmerrie onder ogen te zien: de Locust Horde.

Deze ondergrondse monsters, grotesk en meedogenloos, barsten uit de diepte en belegeren de mensheid zelf. Gears of War: E-Day is vanaf de grond opgebouwd met behulp van Unreal Engine 5 en biedt een ongekende grafische betrouwbaarheid.

Het team van The Coalition, onder leiding van Creative Director Matt Searcy en Brand Director Nicole Fawcette, wil eindelijk het verhaal van E-Day vertellen. De studio is de afgelopen jaren erg druk geweest met het voltooien van Gears 5, het uitbrengen van de Hivebusters DLC en Gears Tactics, terwijl ze zich tegelijkertijd aanpasten aan de veranderende werkomstandigheden als gevolg van de Covid-pandemie. Deze tijd van reflectie stelde het team in staat te ontdekken waar verhaalfans en zijzelf om geven.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2905
  10 dagen geleden

  Ben zo blij dat er nog vervolgen komen van Gears of War.Heb die kettingzaag Lancer geweren altijd erg cool gevonden en de Locust zijn geweldige vijanden voor zo een gruwelijke oorlog.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx