Gang Beasts komt in september naar de Switch, fysieke release volgt in december

thumbnail

Gang Beasts, de populaire op physics gebaseerde multiplayer-game waarin je met je vrienden afrekent door ze te grijpen, stompen, duwen, trekken en gooien, debuteert in september in de Nintendo eShop, gevolgd door een fysieke Switch-release op 7 december 2021.

Na enkele jaren aan knokpartijen op diverse digitale platformen, gevolgd door fysieke releases, komt Gang Beasts eindelijk naar de Nintendo Switch met 21 spectaculaire stages, honderden kleurrijke kostuumonderdelen en diverse lokale, online en lokaal-draadloze multiplayer-varianten.

“We wilden al naar de Nintendo Switch komen toen dat platform werd aangekondigd,” aldus Michael Brown van Boneloaf, maker en uitgever van Gang Beasts. “Nintendo-consoles hebben altijd leuke lokale multiplayer-games gehad, en het is een droom die werkelijkheid wordt om Gang Beasts op de Nintendo Switch te zien en de beestjes te horen giechelen terwijl de gruwelijkste dingen met ze gebeuren!”

Boneloaf werkt samen met Skybound Games voor een fysieke versie van Gang Beasts op de Nintendo Switch, die vanaf 7 december wereldwijd verkrijgbaar is en wordt geleverd inclusief een gerandomiseerd en exclusief, verzamelbaar stickervel. Meer details over de fysieke editie, inclusief prijs en pre-order-informatie, worden later bekendgemaakt.

Fans kunnen Gang Beasts volgen op Twitter of naar https://gangbeasts.game/posts gaan voor het laatste nieuws, inclusief een notificatie wanneer de fysieke editie beschikbaar is voor pre-orders.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box