Gameplay-trailer van first-person magische shooter Immortals of Aveum

thumbnail

EA Originals en Ascendant Studios hebben vandaag een meer dan 6 minuten durende gameplay-trailer van Immortals of Aveum uitgebracht.

De trailer toont de ultrasnelle gevechten van de singleplayer first-person magische shooter in volle glorie en laat onder andere zien hoe Jak tegen Rasharnische troepen vecht. Tevens is te zien dat de speler beschikt over drie verschillende soorten magie, namelijk Force (blauw), Life (groen) en Chaos (rood). Door middel van sigils, rings en totems kan een speelstijl gecreëerd worden die volledig bij de speler past.

Ascendant Studios kondigt met trots een van de eerste games in Unreal Engine 5.1 aan. Immortals of Aveum maakt gebruik van de nieuwste technologieën, waaronder Lumen voor dynamische belichting en Nanite voor het renderen van polygonen. Lees het nieuwe blogbericht hier voor meer informatie over de manier waarop Ascendant dit krachtige hulpmiddel benut.

Immortals of Aveum is vanaf 20 juli verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via de EA App, Steam en Epic Games Store.

Bezoek de officiële website voor meer informatie of volg Immortals of Aveum op TwitterYouTube en Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx