Game & Watch: Super Mario Bros. verschijnt deze week

thumbnail

Het originele Game & Watch-systeem verscheen in 1980 in Japan en was de eerste handheld gaming-console van Nintendo. Nu kan iedereen dit stukje geschiedenis in handen krijgen met een gloednieuwe uitgave in de serie – Game & Watch: Super Mario Bros. is verkrijgbaar vanaf 13 november.

Het Game & Watch: Super Mario Bros.-systeem bevat de klassieke games Super Mario Bros., Super Mario Bros.: The Lost Levels (in Japan uitgebracht als Super Mario Bros. 2) en een speciale versie van Ball met een Mario-makeover. Dankzij de toegevoegde richtingsknop voelt de besturing nauwkeuriger dan ooit.

Een leuke extra functie voor zowel nieuwkomers als terugkerende spelers is de Infinite Mario-stand. Wanneer je Super Mario Bros. of Super Mario Bros.: The Lost Levels begint terwijl je de A-knop houdt ingedrukt, activeer je deze stand, die spelers de moeilijkste stages laat proberen met eindeloos veel Mario’s, dus zonder zorgen om GAME OVER te gaan. Spelers kunnen de Infinite Mario-stand verlaten door het menu te openen met de PAUSE/SET-knop en voor RESET GAME te kiezen.

De inbegrepen digitale klok speelt terwijl de tijd verstrijkt 35 verschillende animaties af, inclusief gastoptredens van Mario’s vrienden en vijanden!

Het Game & Watch: Super Mario Bros.-systeem verschijnt op 13 november, inclusief klassieke games als Super Mario Bros., Super Mario Bros.: The Lost Levels en een speciale versie van Ball met een Mario-makeover. Game & Watch: Super Mario Bros. functioneert ook als klok, met 35 kleine animaties om te ontdekken.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x