Game Mania: PS2 nog altijd erg populair

thumbnail

Ondanks het feit dat Game Mania nog dagelijks PS2-games én -consoles over de toonbank ziet gaan, heeft producent Sony beslist de 12 jaar oude PlayStation 2-console uit de markt te nemen.

Wereldwijd werd de console meer dan 150 miljoen keer verkocht, geen enkele andere console deed het ooit beter. Maar PlayStation 2 is nog lang niet dood. Er wordt immers nog massaal op gespeeld, zo bewijzen de tweedehands verkoopcijfers van Game Mania.

Game Mania heeft een heel ruim assortiment tweedehands games (USED Games), waaronder meer dan 1500 verschillende PS2-titels. Dit enorme aanbod van PS2-USED Games aan interessante prijzen, zorgt ervoor dat er dagelijks nog honderden PS2-games over de toonbank gaan in de Game Mania filialen.

Game Mania heeft ondertussen al heel wat ervaring opgebouwd wat betreft het concept van USED Games. Zo kun je op de website van de gamespeciaalzaak bijvoorbeeld uitzoeken welke USED Games er momenteel in omloop zijn en tegen welke prijs ze worden aangeboden. Het USED-Games-assortiment omvat zowel recente topgames als klassiekers zoals “Grand Theft Auto”, “Medal Of Honor” of “Fifa”. Door het ruime aanbod worden nieuwe games ook snel terug in omloop gebracht wat enorm aanslaat bij de gamers. Game Mania ging de laatste jaren dan ook enkele keren met de prijs van Winkelketen van het Jaar aan de haal in de categorie CD, DVD en games. Gamers vinden alles wat ze nodig hebben bij Game Mania en appreciëren het personeel, dat steeds op de hoogte is van trends en nieuwigheden.

En ook de PS2-console zelf is nog steeds populair, zo blijkt. Vorig jaar verkocht Game Mania er nog enkele honderden, meestal omwille van de lagere prijs of omdat ouders de PS2 dikwijls als perfecte ‘instapconsole’ beschouwen. Daar zitten, naast de nieuwe consoles, ook een groot deel “USED Consoles” bij, die aangeboden worden volgens hetzelfde principe als de “USED Games”. Op zowel USED Games als Consoles, biedt Game Mania 100% garantie en omruilservice.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  voor mij is de N64 en PS2 tijd het leukste tijdperk. 8)


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box